snapshot7

Teleurgestelde Douwe Bob niet aanspreekbaar na tegenvallend optreden

Geen categoriemei 15 2016, 1:43
Douwe Bob gaf gisteravond alles wat hij in zag had bij het Eurovisie Songfestival in Stockholm, maar zijn uitvoering van 'Slow Down' was niet genoeg voor een plek in de top 10.
Helaas, het Eurovisie Songfestival 2017 zal niet plaatsvinden in Amsterdam. Ook niet Den Haag, Hilversum of Rotterdam: we hebben namelijk niet gewonnen. Niet alleen moest Nederland favorieten Oekraïne, Australië en Rusland laten voorgaan, maar ook nog eens 7 andere landen. Uiteindelijk belandden we niet eens in de top 10, maar moesten we het doen met een elfde plek.
Iedereen die hoge verwachtingen had van Douwe en z'n prachtige country ballad komt dus bedrogen uit, en daar is in de eerste plaats Douwe zelf enorm bedroefd over. Vlak na de overwinning van Oekraïne liet het Nederlandse team weten dat er voorlopig nog geen reactie zou komen van onze nationale trots. Hij was te teleurgesteld:

"Douwe Bob komt vanavond niet meer met een reactie. Hij is teleurgesteld en moet het resultaat eerst verwerken."

Helaas pindakaas dus voor Douwe, die niet de koning van de avond werd zoals hij zelf stiekem wel had gehoopt of gedroomd. Desalniettemin is hij wel zo sportief om op Twitter al z'n fans in het binnen- en buitenland te bedanken voor al hun steun en hun stemmen. Alhoewel we niet de topfavoriet waren, stonden we toch maar weer mooi in de finale en hebben we tientallen andere landen achter ons gelaten:
https://twitter.com/teamdouwe/status/731623440260730885
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten