Verschrikkelijk: ISIS terrorist verkoopt seksslavinnen op Facebook

Geen categoriemei 30 2016, 9:00
Vernietig ISIS. Nu.
Een Duitse ISIS-terrorist is internationaal in het nieuws gekomen omdat hij seksslavinnen probeerde te verkopen op Facebook. Bij de foto van het eerste 'aangeboden' meisje/vrouw schreef hij:

"Aan alle broeders die overwegen een slavin te kopen: deze kost 8.000 dollar."

Die foto werd gevolgd door een foto van een ander meisje; ze zag er lijkbleek uit en had rode ogen van het huilen. Jihadist Abu Assad Almani schreef erbij:

"Nog een slavin die ongeveer 8.000 dollar kost. Toppertje of niet?"

Zijn strenggelovige 'vrienden' op Facebook vonden het maar wat schitterend. hoewel ze de prijs wel wat hoog vonden. Zo vroeg één mede-extremist zich af waarom de meisjes zo duur waren. "Kunnen ze iets speciaals?" vroeg hij.
Het antwoord op die vraag is ijzingwekkend:

"Nee. De wet van vraag en aanbod."

Met andere woorden, seksslavinnen zijn ontzettend populair in de door ISIS bezette gebieden. Iedere man wil er eentje, of meerdere, hebben. Want ach, ze zal zich niet tegen je verzetten en gewoon doen wat haar verteld wordt. Ze weet immers dat haar keel zal worden doorgesneden als ze dat niet doet.
Het meest trieste hieraan is dat de internationale gemeenschap zich er ondertussen niet druk meer over kan maken. Ah ja, een paar duizend yazidi-meisjes worden als seksslavin gebruikt door de idiote maniakken van ISIS, maar hey, wat vind je van global warming? Laten we daar maar de zoveelste bijeenkomst over organiseren, en laat die arme meisjes maar verpieteren.
Het is dieptriest. Als het westen nog iets van moraliteit en waarden en normen had zouden Europa en Amerika op dit soort vreselijke praktijken reageren door ISIS compleet en al van de kaart te vegen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten