Vreemdgaande man doet aanzoek live op tv. Het antwoord dat hij krijgt is goud waard

Geen categoriemei 02 2016, 21:00
De jongen dacht dat hij ondanks alles z'n vriendin nog ten huwelijk moest vragen. Hij krijgt echter niet het antwoord waar hij op hoopte...
Live televisie kan heel spannend zijn, zoals ook deze Jamie onlangs ondervond. De jongen wilde voor alle camera's zijn vriendin vragen met hem te trouwen, maar voordat het zover was moest hij wel iets opbiechten: hij was vreemdgegaan met één van de vriendinnen van zijn wederhelft Dawn. Terwijl zij de hond aan het uitlaten was, liet Jamie een bepaald lichaamsdeel van hem juist ergens naar binnen, als je begrijpt wat ik bedoel.
kyle77
Jamie zweerde richting zijn de vrouw die hij had willen trouwen:

"Het was één foutje! Het was mijn beslissing om vervolgens niet aan de leugendetector te gaan. De vriendin waarmee ik seks had was een eenmalig dingetje."

Maar Dawn bleek ook niet helemaal onschuldig. De aap kwam uit de mouw: ook Dawn had andermaal de bloemetjes buitengezet, en Jamie kwam daar nu achter. Ondanks dat hij zelf net zo'n vreemdgaand stuk vuil was, was Jamie daadwerkelijk boos. Hij smeet de verlovingsring op de grond en gilde:

"Je hebt tweemaal dingen achter m'n rug om gedaan. Ik maakte maar één foutje!"

En dan heb je natuurlijk nog de presentator die zonder enige subtiliteit Dawn toevoegt dat ze moet ophouden met grienen, en anders doormoet met haar leven. Ah, zo gevoelig, zo medelevend...
Hoe dan heeft Jamie z'n vet gekregen, precies zoals hij dat ook verdiende.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten