Wanneer de bedrogen Mattie Valk weer op de radio komt, weet nog niemand

Geen categoriemei 07 2016, 10:00
Duidelijk is dat de aangeslagen DJ flink van de kaart is.
Mattie's maatje Wietze de Jager mocht gisteren aanschuiven bij RTL Late Night, om daar zijn kant van het verhaal te laten horen. Normaalgesproken presenteren Wietze en Mattie samen de ochtendshow met de eenvoudige titel Mattie & Wietze, maar laatstgenoemde staat er sinds maandag voorlopig nog alleen voor. Mattie hoorde namelijk dat de tweeling waarvan zijn vriendin onlangs beviel, niet zijn kinderen zijn. De dickjockey is er kapot van, en heeft zich de hele week niet op z'n werk vertoond.
De man is er zelfs zo aanslagen door, dat een datum van een terugkomst op Q-Music voorlopig nog niet in de agenda's gezet kan worden. Ook niet met potlood:

Het is niet bekend wanneer Mattie Valk terugkeert op Qmusic. Volgens zijn collega Wietze de Jager is het aan Mattie zelf om aan te geven wanneer hij weer aan het werk kan. "We hebben nog geen datum waarop hij weer terug is", zei Wietze gisteren in RTL Late Night.

Wat Wietze het meeste zeer doet, is het feit dat hij eigenlijk niet zoveel kan doen voor z'n aangeslagen collega en vriend. Gewoon doorwerken aan hun gezamenlijke programma is het enige wat hij hem kan geven:

Het enige wat Wietze voor zijn maatje kan doen, is hun programma Mattie & Wietze blijven maken. "Ik kan hem hierin ook niet helpen, zo veel contact heb ik nou ook weer niet met hem. Hij heeft zijn familie en andere goede mensen om hem heen. Het beste dat ik kan doen is het programma blijven maken, zo goed en leuk mogelijk."

Laten we hopen dat Mattie deze ellende zo snel en zo goed mogelijk kan verwerken, om daarna weer met verdubbele energie onze dag in te luiden op de radio. Dit gun je geen mens.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten