Werd vriendin Qmusic DJ Mattie Valk zwanger UIT LIEFDE voor hem?

Geen categoriemei 04 2016, 9:00
Qmusic-dj Mattie Valk voelt zich ongetwijfeld ontzettend in de steek gelaten en bedrogen door zijn vriendin, maar is het mogelijk dat Kirsten uiteindelijk zwanger besloot te worden uit liefde voor hem?
Het klinkt misschien wat gek, maar mensen die het stel kennen denken dat dit echt mogelijk is:

,,Zou ze niet uit liefde voor hem zwanger geworden zijn?”, vraagt een meelevende radiocollega zich af, die er nog het beste van probeert te maken. ,,Dat ze hem zó graag een kind wilde geven en die druk zo groot voelde worden, dat ze ervan in de war raakte? Ik kan me niet voorstellen dat zij zomaar vreemdging en dat lang voor Mattie verborgen wilde houden. Er moet iets aan de hand zijn wat we nu nog niet weten…”

Aan de ene kant hoop je het natuurlijk voor Mattie, maar aan de andere kant klinkt het allemaal niet bijster logisch. Als ze hem een kind 'gunde' had Kirsten gewoon tegen Mattie kunnen zeggen dat ze een spermadonor konden zoeken. Misschien dat Mattie daar nog mee akkoord was gegaan ook. Dan had hij voor de buitenwereld ongetwijfeld net gedaan alsof het zijn biologische kinderen waren -- of hij had hardop gezegd dat hij weliswaar niet de biologische, maar wel de feitelijke vader is.
Nee, het is begrijpelijk dat mensen allerlei manieren verzinnen om Mattie en Kirsten allebei ietwat te beschermen, maar ze mogen die pogingen wel staken. Kirsten heeft Mattie gewoon bedrogen en ook nog eens (publiekelijk) vernederd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten