Ziekelijk jaloerse Kanye West ontslaat bodyguard van Kim, omdat hij zou "flirten"

Geen categoriemei 04 2016, 20:00
Voor de camera's barst Kanye West altijd van het zelfvertrouwen, maar hij blijkt privé eigenlijk best wel snel onzeker te worden van andere mannen in het bijzijn van zijn vrouw...
Dat Kanye West nogal - ehm - een apart typje is, dat weten we inmiddels wel. Maar dat Kanye behalve zijn steeds terugkerende manie ook stikjaloers is, dat is wel nieuws. Kanye heeft namelijk onlangs een bodyguard van zijn vrouw Kim ontslagen. De man had namelijk de euvele moed met Kim... even te praten. Heel schokkend, ik weet het. Maar Kanye laat zien geen vertrouwen te hebben in Kims inzet voor hun huwelijk, en daarnaast gewoon paranoïde is. De vriendelijke bodyguard werd namelijk op staande voet ontslagen door een schuimbekkende Kanye West:

Vlak voor het MET Gala zag Kanye dat medewerker Steve Stanulis buiten hun hotel probeerde een gesprekje te voeren met zijn oogappel Kim. Volgens New York Daily News zou de rapper compleet uit zijn pan zijn gegaan nadat Steve een pakketje zou hebben gegeven aan zijn vrouw.

"Dit is niet ok!", zou Kanye hebben geroepen volgens een ooggetuige.

De verwijten van Kanye slaan natuurlijk nergens op. Steve merkte op dat hij gelukkig getrouwd is, en drie kinderen heeft. Geen enkele aanleiding om een ongetwijfeld kansloze poging te ondernemen Kim Kardashian te versieren.
Kanye ziet ze echt vliegen. Het is niet voor niets dat fans van Kim al maanden aandringen op het verlaten van deze knettergekke rapper. Ik zou zeggen: go for it, girl. Zo'n jaloers wicht wil je toch niet om je heen hebben?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten