Zijn vriendin bedroog hem met een ander. Zijn wraak is EPISCH

Geen categoriemei 16 2016, 12:00
In een perfecte wereld zou niemand vreemdgaan. Helaas is de wereld niet perfect, en dat geldt nog minder voor mensen zelf.
Dus wat kun je doen als je bedrogen wordt door de liefde van je leven? Nou, je kunt natuurlijk de relatie beëindigen en vervolgens tranen met tuiten huilen over het vreselijke drama. Of je kunt rustig afwachten en wraak nemen op een manier die werkelijk schitterend is.
Dat laatste is waar Reddit-gebruiker BinanoSplat voor koos.
Screen Shot 2016-05-16 at 12.50.18
Hij bleef zijn vriendin goed behandelen en gaf haar zelfs cadeautjes, knuffels en wat dies meer zij. Ze dacht dat alles in orde was; geen haar op haar hoofd die eraan twijfelde dat hij van haar hield en niet in de gaten had dat ze meerdere malen was vreemdgegaan.
Tot onlangs. Toen ze thuiskwam zag ze namelijk dat haar vriendje een mooie enveloppe met daarin een kaart voor haar had. Wat een verrassing!
Ze opende de enveloppe en zag daarop een kaart met daarop de tekst "deze kaart kan heel zwaar aanvoelen." Normaal gesproken staat er dan aan de binnenkant: "... Omdat de kaart vol goede wensen zit!"
dumped
Helaas voor de vreemdgaande vriendin had haar vriendje die tekst enigszins aangepast. Toen ze de kaart opensloeg zag ze haar huissleutel namelijk met de tekst:

"Nu je weer vrijgezel bent hoef je je niet meer schuldig te voelen over je seksueel getinte berichten aan Michael, je stiekeme dates met Jared, of je afspraakje met Heidi Derek morgen."

De vriendin had hem verteld dat ze morgen van plan was om uit te gaan met een goede vriendin van haar, maar dat was niet waar: ze had afgesproken met een jongen, Derek gemaakt. Haar vriendje was daar achtergekomen en vond dit het ideale moment om haar te lozen.
dumped-2
Boem! Zo doe je dat. Veel plezier ermee jongedame, deze jongeman had maar al te goed in de gaten waar je mee bezig was. Veel geluk bij je ouders, bij wie je weer mag intrekken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten