DENK-fans openbaren hun standpunten: “Tweede Kamer kapot” en “Holocaust krokodillentranen”

Tunahan Kuzu (bron: Twitter)
Foto: Tunahan Kuzu (bron: Twitter)

De achterban van de Nederturkse politieke partij DENK blijkt zo mogelijk nog extremistischer dan hun naar Ankara luisterende leiders Kuzu en Öztürk.

Zoals we van Maurice de Hond kunnen vernemen is DENK inmiddels goed voor twee zetels in de Tweede Kamer als er nu verkiezingen zouden zijn. Wat deze heren vinden, hebben we al lang en breed kunnen zien: gevangenisstraf voor Ebru Umar, afschaffing van Zwarte Piet en – het meest komische van allemaal – zogeheten ‘loksollicitaties‘ om te zien waar de ‘racisten’ nu wonen en werken.

Maar zo bizar als hun politieke ideeën zijn, zo enorm gematigd lijken die als je ze afzet tegen wat hun knettergekke achterban zich allemaal in het hoofd haalt. Op de Facebook-pagina van partijleider Tunahan Kuzu laten ze zich onder elke post volledig gaan, waarbij het ene idee nog fascistischer is dan de volgende complottheorie. En natuurlijk heb je overal de anderhalve gek rondlopen, maar dit soort comments worden direct door tientallen – soms honderden – mensen van een ‘‘ voorzien.

Fascistische en jihadistische ideeën lijken hierdoor eerder de regel dan de uitzondering bij de DENK-fans. Wat dacht je bijvoorbeeld van het idee dat de Tweede Kamer kapot moet?

tweedekamerkapotTevens is er een ‘kruistocht tegen de islam’ aan de gang:

kruistochttegenislamDENK zou ook moeten pleiten voor het afschaffen van de democratie. Democratie is immers haram:

kufrpartijenEn gaarne ook wat vaart zetten achter die islamisering van Nederland!

islamiseertumee

Dan nog een mooie complottheorie: de vijf grootmachten (Verenigde Staten, Rusland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en China) zitten achter de aanslagen in Istanbul. Samen met de media zijn zij de echte ‘haatbaarden’. Erdogan is een held!

westenisisVerder krijgen islamitische Tweede Kamerleden die kennelijk niet islamitisch genoeg zijn er ongenadig van langs. Bovendien zijn de Turkse DENK-fans ook niet te beroerd om Marokkanen te discrimineren:

nietmoslimgenoeg

En joodse leraren die iemand leren over de holocaust, die huilen ‘krokodillentranen’. Was kennelijk heel goed ofzo, die goede oude Shoa. Zes miljoen Joden vermoord? Niet zo janken:

holocaust

Het is echt de plicht van iedere Nederlander om te zorgen dat bij de aankomende Tweede Kamerverkiezingen DENK verdwijnt uit ons parlement. Deze knettergekke lui die hierboven allerlei hatelijke commentaren achterlaten via Kuzu, Öztürk en Sylvana straks het woord mogen nemen in ons prachtige huis van de volksvertegenwoordiging, is werkelijk waar onbestaanbaar.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

20 reacties

 1.   

  Tja het lijkt wel de fanatieke PVV achterban.

  1.   

   Verrek je was snel, ik dacht meer aan de fanatieke tomaatjes. Maar dan kun je sap van maken.

   1.   

    Fanatieke tomaatjes reaguren meestal netjes, kijk eens naar de bagger van de PVV tokkies aanhang en nu dus ook DENK.

    We zitten hier op een rechtsconservatief weblog , Wim.
    En dat zal men weten :) :)

    1.   

     Tokkies en Flodders stemmen meestal links, rode mongool. Vooral SP. Het zijn namelijk veelal uitkeringstrekkers die het van de Sjakies op het gemeentehuis moeten hebben.

     Wat taalgebruik betreft: sinds links elitair is geworden doen ze zich keurig voor en spelen ze de zedenprediker, maar dat is een dun laagje vernis waar je zo doorheen prikt. Ook op dit blog.

     Geef mij maar iemand met het hart op de tong. Die mensen zijn tenminste recht door zee. Marijnissen mocht ik wel. Die nam ook geen blad voor z’n mond.

     1.   

      Bukman Junior schrijft:
      “Tokkies en Flodders stemmen meestal links”

      Dat klopt wel zo’n beetje ja, met dien verstande dat zij ook massaal het hokje van de PVV rood kleuren vanwege het socialistische programma van deze beweging. De PVV valt hier dus ook onder “links”, al is het eerder een hybride partij te noemen.

 2.   

  DENK, die subsidiespons past ons allemaal:

  http://i.imgur.com/3LYK1VF.png

  1.   

   Snap jij hem , ik niet .

   1.   

    Zo heel moeilijk is ie niet hoor.
    De fotosjopperd heeft sponzen op de hoofden van de vier Denkers gefotosjopt. Bij wijze van haar, zeg maar. Ook omdat Sylvana haar haar van zichzelf daar al een beetje op lijkt.
    Nu hebben ze dus alle vier hetzelfde haar. En omdat twee van de vier parlementariers zijn, en zoals je weet worden alle parlementariers betaald met overheidsgeld, subsidie zeg maar, hebben ze nu toch alle vier “subsidiesponzen” op hun hoofd, in plaats van alleen die twee.
    Voel je hem? Vrij subtiel, deze uitstekende grap.

    1.   

     Vat hem , thx :) :)

     1.   

      arme Sarko.

 3.   

  Wat leuk, weer eens een artikel over DENK.

  Dit begint tot een heuse obsessie uit te groeien.

 4.   

  Dat zijn een heleboel Oraceltjes bij elkaar op 1 Facebookpagina.

 5.   

  http://www.powned.tv/overpowned/aankondiging_studio_powned/2016/06/denk_boos_om_uitblijven_fijne.html

  DENK boos om uitblijven “Fijne Ramadan”

  In tegenstelling tot vorig jaar wenste premier Rutte deze keer de Nederlandse moslims geen “fijne Ramadan” toe. En dus is Denk-voorman Kuzu boos en wordt wederom de discriminatie-kaart getrokken…

  Bosma veronderstelde dat het dit jaar niet is gebeurd omdat de verkiezingen in aantocht zijn. Het is waar: elke zichzelf respecterende premier en ook de Amerikaanse president houden een speciale Ramadan toespraak.

  Niet voor Kerst, niet voor Chanoeka, niet voor …noem maar op.

  Maar …. we islamiseren niet, o nee!

 6.   

  De achterban van de Nederturkse politieke partij DENK blijkt zo mogelijk nog extremistischer dan hun naar Ankara luisterende leiders Kuzu en Öztürk. Tja wie islam zaait zal jihad oogsten!

 7.   

  Hoe dan ook, de moslims maken de Westerse landen van Europa kapot. Er is nu een startsein gegeven.

 8.   

  De beste quote in de pers van vandaag; Oprichter van DENK vermoedelijk oplichter.

 9.   

  Deze DENK-gasten zijn eerlijk gezegd knettergek. Als ze al niet uitermate kwalijke standpunten innemen. De rancune, de natrapperij, de frustratie en zelfs racistische standpunten zijn gewoon verschrikkelijk. Racisme is niet kleur gebonden. Wie denkt dat er geen racisten zitten onder Turken, Marokkanen, Afrikanen, Arabieren en andere denominaties leeft in fantasialand. Racisme, discriminatie, segregatie, intolerantie en zelfs staatsondermijning, het zit er allemaal tussen bij DENK. Die foute Turken zijn er het boegbeeld van. Die Marokkaan die al zijn hele leven uit de staatsruif vreet ook. Over juf SySi zwijg ik verder maar. Da’s een hopeloos geval. Nee, het is geen fris zooitje daar. Het enigste positieve is dat al die types elkaar gevonden hebben in hun haat voor Nederland. Ze zijn zichtbaar geworden voor het brede publiek. Nu kan iedereen zien en horen waar deze mensen voor staan.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!