Egyptische zangeres werd ontvoerd door gewapende ISIS-strijder. Dan komt de aap uit de mouw…

Het laatste uurtje van deze zangeres leek geslagen te hebben, toen ineens ISIS-terroristen kwamen opdagen. De redding was echter niet wat ze dacht dat het was.

De Egyptische zangers Heba Magdi wist niet wat haar overkwam toen een stel ISIS-terroristen ineens aan kwam zetten, haar met allerlei wapens bedreigden, en zelfs eisten dat ze een bomgordel zou gaan dragen.

Daarna moet Heba al huilend een boodschap uitspreken voor de befaamde en beruchte zwarte vlag van de Syrisch-Irakese terreurorganisatie. Ze smeekt voor haar leven, terwijl een machinegeweer tegen haar hoofd gericht staat. De vrouw huilt het uit van de doodsangsten:

Lijken de terroristen wel net een beetje té graag actie te willen binnen 5 minuten? Dat kan kloppen, want aan het eind van de emotionele rollercoaster komt de aap uit de mouw: het geheel was gewoon een stunt. De zangeres is niet onder de indruk van de excuses: ze is nog steeds ontdaan vanwege een traumatiserende ervaring met doodsbedreigingen, wapens, ISIS-vlaggen en gedwongen uitspraken.

Holy shit, en dan maken we ons in Nederland druk om rare vloggers met gekke treinsurffilmpjes. Hun collega’s in Egypte gaan nog wel vele malen verder…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.