Gestoorde homohaters demonstreren bij begrafenis slachtoffers Orlando. Dan grijpen deze engelen in

Geen categoriejun 22 2016, 15:02
Deze beschermengelen komen in actie tegen gestoorde anti-homo-activisten.
De gruwelijke aanslag in Orlando is alweer meer dan een week geleden, en de 49 dodelijke slachtoffers zijn begraven. Helaas verliep hun laatste afscheid niet zonder slag of stoot: er zijn nog altijd groeperingen die er extreem hatelijke denkbeelden over homo's op na houden – en dan heb ik het niet alleen over ISIS, de groep die verantwoordelijk is voor de aanslag, maar ook over de zogeheten Westboro Baptist Church. Deze "kerk" staat bekend om haar extremistische haat jegens homoseksuelen, Joden en iedereen die het niet eens is met de leer van de kerk.
De activisten van de "kerk" vonden de begrafenis van de Orlando-slachtoffers dan ook een mooie gelegenheid om te demonstreren. Tegen homo's, welteverstaan. Dat lees je goed: terwijl de slachtoffers van de aanslag op een homoclub werden begraven, gingen deze gekken uitgebreid verkondigen dat homo's naar de hel gaan en dat God homo's haat. Stel je eens voor dat je je kind, broer of vriend begraaft, en er staat een groep religieuze gekken te schreeuwen dat hij naar de hel gaat... Vreselijk om daar als nabestaande mee te worden geconfronteerd.
sazzs-orlando-angels-1
Gelukkig waren er ook talloze mensen die tégen de haat van de Westboro Baptist Church kwamen demonstreren, en het opnamen voor de rouwende families. En dat deden ze op een heel bijzondere manier. Terwijl gestoorde homohaters schreeuwden dat het "nooit oké" is om homo te zijn, zongen de tegendemonstranten Amazing Grace.
xv0ww-orlando-angels-2
En toen kwamen deze engelen tussenbeide:
x4ja2-orlando-angels-3
Met hun vleugels blokkeerden ze het hatelijke protest van de homohaters, waardoor de nabestaanden er niet mee werden geconfronteerd.
dbec0-orlando-angels-4
Deze 'engelen' laten zien dat wonderen écht bestaan.
baq5l-orlando-angels-5
De actie was bedacht door de lokale theatervereniging, die dagenlang bezig was geweest om de kostuums met vleugels in elkaar te zetten. Uiteindelijk zorgde hun tegenprotest ervoor dat de begrafenis een prachtige manifestatie van tolerantie werd, een mooi gebaar vóór liefde en tegen haat. En die homohaters van de Westboro Baptist Church? Die gingen er teleurgesteld vandoor toen ze merkten dat hun protest werd geblokkeerd door de vleugels van deze engelen. Zoals de politie van Orlando meldde: die zien we nooit meer terug!
r4f18-orlando-angels-6
Wat mooi dat deze engelen zich inzetten voor de nabestaanden. Voor liefde, tegen haat!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten