Helden! Een hond wordt verrast door een vreselijke overstroming. Dan komen deze journalisten in actie

Geen categoriejun 05 2016, 17:00
Wie zegt dat journalisten nutteloze angsthazen zijn?
Een nieuwsteam uit de Texaanse stad Houston redde onlangs een doodsbange hond die vastgeketend zat aan zijn huis terwijl er een vreselijke overstroming plaatsvond.
Het arme beestje kon zijn hoofd nog maar net boven water houden toen het nieuwsteam hem angstig zag staan. Journalist Phil Archer en vrijwilliger Jeff Shimek, die Archer en zijn team door het overstroomde gebied loodste, twijfelden geen moment. Ze sprongen in het water en zwommen naar de hond toe.
Eenmaal bij de hond konden ze hun ogen nauwelijks geloven. Een derde persoon, die nog steeds veilig in de boot zat, vroeg zich vertwijfeld af: "Ze hebben hem aan een kloteketting gezet?!"
Ja, dat was zo inderdaad. En daardoor kon het arme dier niets anders dan angstig om zich heen kijken en piepen terwijl hij langzaam verdronk.
Gelukkig waren Phil en Jeff er nog net op tijd bij. Ze wisten het arme beestje te bevrijden, waarna ze hem in de boot legden. De hond keek dankbaar, maar ook vermoeid naar ze op. Dat was bijna heel anders afgelopen.
De overstromingen in Texas zijn bijzonder erg. Er zijn verschillende mensen overleden, waaronder vijf soldaten die op oefening waren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten