Hij miste zijn diploma-uitreiking door een coma, maar dan doet zijn school iets ongelooflijks

Geen categoriejun 19 2016, 17:00
Door een prachtige actie kon deze jongen toch nog zijn gemiste moment inhalen.
Het zal je maar overkomen: je slaagt glansrijk voor je eindexamen, mag over een paar dagen je diploma komen ophalen, en dan krijg je een vreselijk auto-ongeluk. Het overkwam de Amerikaanse Scott Dunn in mei van dit jaar. Op 25 mei zou hij dan eindelijk zijn felbegeerde papiertje in ontvangst nemen, maar op de 22ste kreeg hij een ongeluk.
Zijn situatie was aanvankelijk kritiek, waardoor men besloot om hem kunstmatig in een coma te houden. Dit duurde een week, totdat de artsen het veilig vonden om hem weer te wekken.
Uiteindelijk viel het lichamelijk wel mee met Scott, maar zijn grootste verdriet had hij om het feit dat zijn uitreiking al was geweest toen hij wakker werd. Natuurlijk: hij zou zijn diploma alsnog krijgen, maar hij had ontzettend graag bij de ceremonie zelf willen zijn. Want zeg nou zelf: was jouw eigen diploma-uitreiking niet een moment om nooit te vergeten?
Toch was het nog geen verloren zaak. Het hoofd van Scott's school hoorde van het verhaal, en besloot dat de school absoluut iets voor de onfortuinlijke scholier moest doen. Al snel wisten ze wat hen te doen stond: ze zouden de uitreiking gewoon nog eens overdoen, maar deze keer met Scott erbij.
En zo geschiedde het. Afgelopen dinsdagmiddag stond zijn klas weer in de zaal, wachtende op het grote moment. Deze keer stonden echter niet zij, maar hun klasgenoot in de spotlights: Scott. Hij kreeg zijn papiertje feestelijk overhandigd, waarna alle aanwezigen in luid geklap uitbarstten. Ook in het daaropvolgende feest was de jongen het middelpunt van alle aandacht. Hij wist zijn gevoelens maar moeilijk te verwoorden:

Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen. Wetende dat al die mensen achter mij stonden, ik word er sprakeloos van.

Één ding is in ieder geval zeker: deze ceremonie zal hij zeker zijn leven lang niet vergeten. Gefeliciteerd Scott!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten