Hilarisch! DENK krijgt op de kop van Kamerpolitie vanwege intimideren journalisten

De Nederturkse partij DENK heeft het aan de stok gekregen met de autoriteiten van de Tweede Kamer. Medewerkers van de partij kunnen het namelijk niet laten om de parlementaire pers lastig te vallen.

Nog altijd is GeenStijl-verslaggever Jan Roos niet te spreken over de partij DENK, en hoe deze partij poogt de parlementaire journalistiek uit te schakelen, door klachten in te dienen tegen leden van de pers die al te goed opletten en al te kritisch zijn. Moet je immers niet willen, dat journalisten gewoon hun werk doen.. toch? Die absurde mores komen rechtstreeks van moederpartij AK uit Turkije, en vormen een centraal punt van de DENK-aanvalsagenda.

Maar medewerkers van DENK gaan verder dan dat. Niet alleen heeft het fameuze duo Kuzu en Öztürk bij het Presidium van de Tweede Kamer geklaagd over… het gewoon normaal ondervraagd worden door een journalisten, maar ook enkele medewerkers van deze jonge en Nederlandhatende partij deden een aanstellerige duit in het tranenzakje: zij klaagden dat zij zogenaamd door Jan Roos c.s. tegen hun zin in gefilmd werden.

Natuurlijk is ook dat geklaag ontzettende onzin, want zoals Roos laat zien in z’n filmpje, hebben de ‘DENK-hoofden’ het er zelf naar gemaakt. Welke medewerker van een politieke partij staat er nu immers een journalist te filmen?

snapshotScreenshot GeenStijl TV

Precies: alleen een politieke partij die uit is op het intimideren van ongewenste pers filmt ineens verslaggevers, en dat is natuurlijk altijd de moeite van het laten zien waard. Dus daar staat deze kale meneer met lichtblauwe telefoon: smile, you’re on television! En meer dan dat, want door zo hard te klagen, publiceren we je foto nu ook bij de Dagelijkse Standaard. Want ook wij zijn vastberaden Nederland te laten zien wat DENK is.

En wat dat is? Het is geen ultra-tolerante partij die nu voor eens en altijd gaat afrekenen met racisme en discriminatie. Het is juist een enge en proto-autoritaire partij die probeert een Nederlandse vestiging van de Turkse AK Partij te lanceren. Het traineren, intimideren en aanvallen van de persvrijheid én individuele journalisten is daar een integraal onderdeel van.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. josef kuijpers

  Negeren die club, met alles wat u hen verwijt scoren zij stemmen bij hun Turkse broeders.

 2. zomaar

  effe voor alle duidelijkheid , er is nog word hier iemand gediscrimineerd , die deze zogezegde discriminatie niet verdient .

  het is en blijft een natuurlijk gegeven dat elk individu welke zich niet aan wil passen , binnen de door hem/haar verkozen groep apart behandeld word , cq mensentaal gediscrimineerd .

  dus waarop baseert “Denk” zijn uitlatingen dat zij gediscrimineerd worden in onze samenleving , als ik gekleurd of moslim zijn zou en ik zou vinden dat ik hier gediscrimineerd werd , keek ik eerst of ik zelf wel binnen de door mij (of mijn ouders) gekozen groep .

  zo ja dan is er spraken van discriminatie , anders komt het door de apartheid van mij en mij mede groep(en), die hier de eisen stellen aan de gastheren .

  of zij betalende gasten zijn , de werkelijkheid laat anders zien , wij de gastheren geven hen te vreten en nog zakkenvol geld toe , elke maand, jaar maar weer .

 3. Wachteres

  “Het traineren, intimideren en aanvallen van de persvrijheid én individuele journalisten is daar een integraal onderdeel van”.

  En dan moeten we heel goed beseffen dat we honderdduizenden nog grotere primitivo’s binnen krijgen. Van Merkel mogen de grenzen niet gesloten worden en dus zal de instroom onverminderd [nog jaren!] doorgaan.

  https://ejbron.wordpress.com/2016/06/04/merkel-eist-ook-bij-nieuwe-toestroom-van-vluchtelingen-open-grenzen/

  “De Duitse bondskanselier Angela Merkel dient Oostenrijk bij de geplande sluiting van de Brennerpas van repliek: de grenzen zouden niet gesloten kunnen worden als er een groot aantal “vluchtelingen” via Libië naar de EU komt. Blijkbaar verwacht Merkel een significante toename van het aantal “vluchtelingen” deze zomer”.

  Steeds meer moslims uit achterlijke gebieden, met voor-middeleeuwse opvattingen – die zich vanwege hun geloof wel superieur voelen aan het Westen – zullen zich in de politiek begeven en proberen hun opvattingen erdoor te drukken.

  Aangezien we hier een vijfde colonne hebben, die de fundamentalistische islam in alles ter wille is, zal hen dat niet al teveel moeite kosten.

  Een geitenwollen sokken cursus, waarin hun onze opvattingen worden uitgelegd, zal echt geen zoden aan de dijk zetten.

  Politiek correct: het grote gevaar voor onze samenleving!

  1. ceteris paribus

   Wachteres vond nog een leugenverhaal van haar vriend Bert Bron. Ze is de schaamte voorbij.

    1. ceteris paribus

     Je trieste krantenknipsels uit troebele bron wekken weerzin, mevrouw Wachteres.

     1. The Oracle

      VERSCHRIKKELIJK STUK VUIL ,
      je mag de schoenen van Wachteres nog niet poetsen
      ZUIGENDE KLOOTZAK
      wachteres heeft meer I.Q in haar grote teen dan jij als 1 cellige misgeboorte.

      zo , Denk , 1 van die geitenneukers staat dus met een omroeptoeter bij “”DE GRIJZE WOLVEN “‘ TE GILLEN
      nou dan die zwarte doos erbij

      dus !!!

      AUSRADIEREN GRAAG , EN ??

      vuilnisman kan dat oracle stuk vuil ook mee,

      wat een zeldzame tering lul .

      Het wordt tijd om deze man eens te bezoeken !!

      wij geven gratis een cursus : 6 maanden vloeibaar eten

      laaaterrrrr

     2. Vigo

      Het is te hopen dat het je dood wordt Wim.

     3. Beukman

      Om in Floris’ terminologie te blijven: Oracle is het sletje van de Wachteres.
      Of de laatste hier blij mee is, valt nog maar te bezien.

     4. Wachteres

      Deutsche wirtschaftsnachrichten deugt ook al niet net als The Guardian, die hetzelfde bericht had als MailonLine.

      Je hebt zelfs niet door hoe intens belachelijk jij jezelf maakt, Simonus.

      Stop er maar mee, voordat je in elk opzicht de risee van deze site wordt.

      O en je viel van Urk aan op zijn beweringen over verkrachtingen in Zweden. Hier heb ik de gegevens voor jou:

      http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12417039.ab

      Aftonbladet (“Het avondblad”) is een populaire Zweedse krant, en is samen met Expressen marktleider in avonddagbladen.
      Eerste nummer van Aftonbladet op 6 december 1830

      Aftonbladet verschijnt in tabloid-vorm en heeft oorspronkelijk een sociaaldemocratische inslag. Dat zit dus wel goed!

      Våldtäkter per land

      Lesotho: 91,6

      Sverige: 53,2

      USA: 28,6

      Zimbabwe: 25,6

      Norge: 19,8

      Israel: 17,6

      Finland: 17,2

      Danmark: 7,3

      Kenya: 1,9

      Turkiet: 1,4

      Japan: 1,2

      Zweden staat net onder Lesotho, zoals ik al meerdere keren heb verkondigd.

      Dat valt dus nog mee, nietwaar??????? t’ Kan altijd erger!

      Als ik je was zou ik me aansluiten DENK. Intimideren heb je al als hobby en leugens verkondigen kun je ook als de beste, HILARISCH!

     5. Wachteres

      O, en dus ben jij dan het sletje van Simon, @Beukie?

      Ik zou maar niet meer voor hem opkomen, want hij zet zichzelf behoorlijk in de zeik, om het eens plastisch te zeggen.

      Natuurlijk zwijgt hij nu als het graf.

     6. Beukman

      Ik vind het geen pas geven om iemand uit te schelden voor sletje, @Resje. Jij?

 4. Ruud562

  Inderdaad Wachteres, de politieke correctheid is de dood voor onze democratische waarden, onze vrijheden en zèker in relatie met de islam!

  1. Wim

   Kom op Ruud nog even en jij loopt ook hijgend achter de moslim vrouwtjes aan ,de nieuwe boerka komt er aan.

   http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/dit-zijn-de-nieuwe-creaties-van-modeontwerpers-artez-foto-s-1.6075273

 5. Peter Selie

  De afgelopen paar weken staan in het teken van institutioneel racisme maar dan 180° gekeerd. De ‘leiders’ van diverse etnische groeperingen beginnen met alle geweld en vol giftigheid tegen de fundamenten van de multiculturele samenleving te beuken. Oók de partij DENK (konden ze nu echt niet een andere naam voor deze islamofascistische nevenvestiging van de Turkse dictator Erdogan vinden), want zo sterk in denken zijn zij blijkbaar niet. Deze lieden en hun nieuwe boegbeeld de volbloed raciste Sylvana Simons zijn niet zo sterk in doordenken, ach het is een gegeven, bijna feitelijk te noemen dat regeren vooruit zien is. Welnu de toekomst perspectieven die deze islamofascisten in het vooruit zicht stellen zijn niet zo leuk, zeker zoals Job Cohen het steeds opnieuw herhaalde: De boel bij elkaar houden was zijn devies. Ach hoe langer deze fascisten van DENK aan de weg mogen timmeren en een uitgebreid platform wordt geboden des te sneller komt dhr. Wilders z’n PVV hoger in de virtuele peilingen te staan. Vooral het tenenkrommende misselijkmakende symptoom gedrag van La Simons wordt snel door veel echte Nederlanders uitgekotst, net zoals drie andere DENKERS spoedig uitgekotste halal vleesbrokken zullen zijn…

 6. Peter Selie

  Monsterzege voor PVV

  Ten vierde, tot slot, een minderhedenpartij heeft weinig te winnen bij escalatie van het debat over etnische minderheden. Door etnische en religieuze verschillen op de spits te drijven gaat Denk mee in het frame van Geert Wilders, die daar dankbaar van zal profiteren. Als de verkiezingen begin 2017 over etnische tegenstellingen, de islam en immigratie gaan kan de PVV vanuit een leunstoel campagne voeren. Denk bereikt dan wat het wil voorkomen: een monsterzege voor de PVV. >>>> http://politiek.tpo.nl/2016/06/02/denk-profiteert-vooral-pvv/

 7. Beukman

  Hadden we dit niet al een keer gehad? Vrouwenaanrander Jan Roos stalkte Kuzu met een camera, zoals we dit van hem gewend zijn. Kuzu had geen zin om hem te woord te staan, wat zijn goed recht is. Laten we ook niet vergeten dat als je een lul een camera en een microfoon geeft, hij daarmee ook niet meteen een journalist is.

  Vervolgens stalkte de vrouwenaanrander Kuzu tot diep in de gangen van de fractiekamers, verboden terrein voor hem.
  Kuzu is niet bang voor hem zoals een heleboel andere parlementariërs dat wel zijn, en diende een klacht in.
  Hopelijk heeft Roos een reprimande gekregen, wat doorgaans een ontzegging voor een paar weken inhoudt.

  1. Houtlijm

   Elk woord in je armzalige betoogje is gelogen of verzonnen Neukman. Je bent een pathologische leugenaar die de schaamte allang voorbij is. Vieze minkukel.

   1. Beukman

    Nog maar eens dan.
    Roos de vrouwenaanrander in woord en beeld:
    https://www.youtube.com/watch?v=_hdjBPq2gng

    En DENK heeft inderdaad een klacht ingediend om de door mij genoemde reden. Dat heb ik 2 weken geleden al keurig uitgelegd.

   2. Vigo

    Jan Roos is een vrouwenaanrander en dat Syrische zogenaamd voor oorlog gevluchte ongedierte tijdens de afgelopen feestdagen en erna zijn allemaal getraumatiseerde helden in de ogen van paardepoep en Bukboy.

    1. Beukman

     Daar bleek dus vrijwel geen Syriër tussen te zitten, @vijg. Feit is dat men het knijpen en het betasten van vrouwen tijdens Nieuwjaarsnacht (terecht) veroordeelt, maar Jan Roos er mee wegkomt.

  2. zomaar

   beuk , Jan.Roos heeft zich netjes gedragen , ook die beschuldiging van jou dat hij de gang inliep bij “denk” is vals , even vals als deze turken club is !.

   ik geloof dat in de gang hij iemand van de SP tegenkwam , die hem zegde dat het stuk gang waarin hij stond de SP toebedeeld was !!.

   en het volgens hem de SP geen probleem in zag , dat Jan.Roos in hun gang stond of rondliep.

   dus koekenbakker , Turkse koekenbakker , lul je geloofsgenoten niet klakkeloos na !!

   1. Beukman

    @zomaar
    Roos heeft de huisregels van de TK overtreden, althans dat is de beschuldiging. En dat hij zich volgens jou netjes heeft gedragen, wordt door het filmpje gelogenstraft.
    Kuzu geeft aan dat hij geen zin heeft in een interview met Roos. Dat is zijn goed recht. Toch blijft de vrouwenaanrander Kuzu stalken, tot op terrein waar zijn aanwezigheid niet is toegestaan zonder Kuzu’s uitdrukkelijke toestemming, nl de gang die hoort bij het domein van DENK.

    Roos is het niet gewend, maar hij is op zijn nummer gezet. Heel goed dat iemand het eindelijk durft op te nemen tegen deze nitwit van het Nederlandse journaille.

    1. Houtlijm

     Beukman, reactie van GeenStijl, inclusief link en bewijsfilmpje.
     Klacht: “Uw medewerkers hebben de gang/voorruimte tot de fractiekamers van de groep Kuzu en Öztürk betreden en hebben daar opnames van de heer Kuzu gemaakt. Dit is gebeurd zonder toestemming van de fractievoorlichter.”

     Reactie GeenStijl: “Dit is een aperte leugen. Om bij de fractiegang van de Groep Kuzu/Öztürk (zoals zij officieel heten volgens het fractieregister) te komen, moet je door de SP-gang. Tot daar, en niet verder, heeft GSTV zich begeven. In het door GSTV geproduceerde item is zelfs te zien hoe SP Kamerlid Jasper van Dijk middels handgebaren uitlegt waar de “SP-gang” ophoudt, en de “Kuzu-gang” begint. Zie bewijsstuk B, hieronder. Van Dijk voegt daar aan toe: “Hier is de SP-gang, en hier mag je filmen.” Hij maakt daarbij een ontspannen indruk en voelt zich duidelijk niet belaagd door GSTV, waardoor de verhoudingsgewijs nogal hysterische reactie van de heer Kuzu op een camera en een plopkap – twee doodgewone instrumenten in een vrije samenleving met vrije media – des te meer opvalt.”

     http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/05/officiele_reactie_op_de_kinderachtige_klachten_van_kuzu.html

     1. Beukman

      Hm. We zullen zien of de aanklacht van Kuzu leidt tot disciplinaire maatregelen. Feit is hoe dan ook dat Kuzu volstrekt het recht heeft om een journalist te negeren (vraag Wilders), en dat alleen een lul als Roos blijft drammen en stalken.

    2. The Oracle

     NEE, kuzu
     STAAT ALLEEN MET EEN LUIDSPREKER
     TUSSEN DE “”GRIJZE WOLVEN “” TE SCHREEUWEN

     JE ZOEKT JE VRIENDEN WEL UIT HE, NEUKMAN ??

     EN !!!!!!!!!!!!!!

     je moet je schoftige opmerkingen over Sletje ,
     als je het tegen Wachteres hebt ECHT weglaten .

     Ik heb wachteres leren kennen , al jaren , als een geweldige
     vrouw , die niet uit haar nek lult
     EN
     ik heb haar ook nog nooit op een leugen kunnen betrappen .
     dus :
     je hersenloze opmerkingen samen met je 1 cellige holmaat de lul Syfilis ??
     je gaat je gang maar tegen mij
     Rotterdammers krijg jij niet over de zeik ,
     maar tegen dames , ???
     niet meer doen , anders zoek ik je een keertje op ,
     voor een bakkie pleur ,
     snappu hondenlul ??

 8. Peter Selie

  Nou ‘k weet niet waarom sommige mensen zich zó druk maken om een paar onschuldige ongewenste intimiteiten die Jan Roos maakte, natuurlijk het hoort niet voor te komen zeker niet door iemand die een belangrijke rol vervult in de media. Maar dit is gewoon spijkers op laag water zoeken, zo lust ‘k er ook nog wel een paar bijv. Ruud Lubbers de kontenknijper die veel hoger in de hiërarchie geplaatst was geweest.

  Maar nog veel erger worden de verkrachtingen, het gesis, nafluiten, belagen, nalopen, het gespuug, voor hoer uitmaken, het huiselijke geweld ect door nieuwe lichtgetinte Nederlanders met de mantel der liefde bedekt. Dit beleid van staatswege die dit niet gewenst gedrag linea recta gecamoufleerd in de media wordt gebracht (Meestal wordt er geen aandacht aan geschonken, alleen wanneer het niet anders kan m.i.) door de mainstream media.

  Ach en iedereen met een klein beetje boeren verstand weet immers, meestal uit de alternatieve media dat de meeste ogen gesloten blijven voor de manipulaties van spindoctors, voorlichters, politici en bedrijven. De journaille neemt deze gekleurde versie van de waarheid veel te gemakkelijk over, goed journalistiek heeft een GOED publiek nodig om werkelijk goed uit de verf te komen. Het publiek wat achterdochtig, wantrouwig van aard is die trapt niet zo snel in de leugens van de opiniemakers.

  Een steeds groter wordende groep burgers heeft geen vertrouwen in de MSM en zoekt het zelf uit hoe het zit, vaak tegen de zin van diegenen welke onvoorwaardelijk geloven wat de MSM hun biedt aan leugenachtige consensus. Natuurlijk is er ook een niet onaanzienlijke groep mensen welke de leugenachtige communicatie doorgeefluiken van de grote persbureau’s onvoorwaardelijk geloven, het staat toch immers in de krant kuch….

 9. Ni28

  Denk filmen de journalisten en brieven deze filmpjes door naar Erdogan door wie zij t.z.t. gestraft worden.
  P.S. Is alles wat wij niet vernemen van de NPO een leugen? Sommigen denken van wel.

 10. Vigo

  Fijn figuur die meneer Kuzu van DENK, vriendje van Beukman gezien zijn fascinatie voor die fascist.

  https://www.youtube.com/embed/gJKHrLEvApU

  1. Beukman

   Ik mag iedereen die de vrouwenaanrander, stalker en boerelul Jan Roos een pak slaag geeft, @vijg. Waarom zou ik een uitzondering maken voor Kuzu?

   1. Vigo

    “Waarom zou ik een uitzondering maken voor Kuzu?”

    Dat is landverraders eigen Bukboy, maar goed jij komt nog wel eens aan de beurt….

    1. ceteris paribus

     Wordt het geen tijd dat je weer eens een advertentie van het bureau Grondlijn plaatst, Vigo?

     1. Vigo

      Is je spiegel thuis gevallen Wim?

    2. Beukman

     Nee @vijgje, jij bent hier de landverrader.
     En Kuzu? Die blijft hier. Wen er maar aan.

     1. Floris

      De islam-collaborateur en neo-NSBer Bukman begint steeds wilder om zich heen te slaan.

      Nu is Vigo ineens de landverrader.

      Wie denk je in de maling te nemen, dombo?

      Denk je nog dat je serieus genomen wordt hier? Sinds je je gedraagt als het gewillige sletje van de gestoorde narcist Paardenpis heb je jezelf totaal ongeloofwaardig gemaakt.

     2. Vigo

      Wennen aan ongedierte, dat dacht ik niet Bukboy, voorlopig is er naar aanleiding van dat filmpje ( dat jij vast en zeker niet hebt bekeken) een aanklacht tegen hem ingediend door diverse mensen.

     3. ceteris paribus

      Je begint een beetje hysterisch te klinken, Floris. Eigenlijk nogal pijnlijk.

     4. ceteris paribus

      Ter toelichting: als vigo spreekt over ongedierte bedoelt hij mensen.

     5. Beukman

      Floris is een bittere man vol rancune, zoveel is duidelijk. Razendsnel neemt hij ook het jargon over van de sekte waarbij hij zich onlangs heeft aangesloten. Het wordt een beetje meelijwekkend allemaal.
      En ja: iemand die bepaalde Nederlandse waarden verkwanselt, noemt men een landverrader.
      Toch mag ik die paardevijg wel.

 11. Vigo

  Correctie paardepoep, moslims, in het bijzonder types zoals Kuzu, en jij en Bukman natuurlijk, dat staat buiten kijf.

 12. CJD

  Wij blijven deze nitwit een AKP sympathisant noemen. Ik vrees alleen dat het er erger uitziet dan dat. Kuzu is lid geweest van de Grijze Wolven (fascistische partij).

  1. Vigo

   Dit bedoel ik dus, maar dat deert de landverraders Bukboy en paardepoep niet, die blijven dat ongedierte verdedigen.

   1. Floris

    Het is prettig voor die twee landverraders dat ze tenminste elkaar nog hebben. Florrie Rost van Tonningen hield ook zielsveel van haar man.

   2. Beukman

    Het zijn geen dieren, @vijg, het zijn geen ondieren, het zijn mensen.

    1. Floris

     Veel mohammedanen zijn onmensen. En dat komt voor een groot deel door die vervloekte religie. Maar dat willen gelijkheidsfantasten en cultuurrelativisten van het slag Bukman niet zien.

     Deze blindheid is een regelrechte bedreiging voor het westen.

     1. Beukman

      Ja hallo, wat zijn dat eigenlijk: onmensen? Wat betekent het eigenlijk: “Veel mohammedanen zijn onmensen.”? Dat veel andere mohammedanen géén onmensen zijn, toch? Hoeveel wel en hoeveel niet? En waarom de een wel en de andere niet? en hoe zit dit dan bij niet-mohammedanen? Hoe ligt daar de verhouding mens – onmens?

      “En dat komt voor een groot deel door die vervloekte religie.”
      Opnieuw een relativering. Voor welk deel ligt het niet aan die vervloekte religie? Waaraan dan wel?

      Veel vragen, dr. Floris. Kan ik ook niet helpen, ik ben nu eenmaal dom.

     2. Floris

      Elk mens heeft (hoop ik) een geweten en een instinctief gevoel voor wat goed is en wat niet.

      Als er IETS is wat dit gevoelsmatige kompas bij hele groepen mensen enorm kan verstoren dan is het wel religieus of ideologisch fanatisme. We hebben dat binnen het christendom gezien (niemand ontkent dit volgens mij) maar binnen de islam is het vele malen erger. Dat is vrijwel altijd zo geweest omdat het al begon met een wrede warlord, maar het is vandaag de dag nog steeds zo en het neemt de laatste jaren alleen maar toe.

      Wat we ook van het christendom vinden, daar zijn de scherpe kantjes allang van af. De islam is echter nog steeds de motor achter dagelijkse gruwelen in bijna de halve wereld. Daar horen trouwens ook de mindere gruwelen van boerka’s en afgesneden clitorissen bij.

      Derhalve zou de focus op islamkritiek dienen te liggen en niet op wat jij doet. Jij helpt met je eeuwige gerelativeer de gruwel in stand te houden.

     3. Beukman

      @Floris
      Inderdaad, er bestaat niet alleen religieus maar ook ideologisch fanatisme. Onder dit laatste schaar ik het gedachtengoed van de PVV, waarin wordt gesteld om de koran te verbieden en belasting te heffen op hoofddoeken. Beide voorstellen zijn trouwens ook volstrekt onrealistisch, maar daar heeft de PVV altijd al maling aan gehad.

      In mijn islamkritiek focus ik niet op de leer; dat is tamelijk uitzichtloos als het om een religie gaat. Ik focus liever op de consumenten van die leer. Ik constateer dat er in Nederland hopen moslims zijn die ideologisch alles behalve fanatiek zijn, maar gematigd in hun opvattingen. Een deel drinkt een biertje, vrouwen laten hun hoofd onbedekt. Ook zijn er moslims die vroom vijf keer per dag bidden, maar zich door hun geloof laten inspireren tot een blijmoedige levenswandel, waarin ze vriendelijk en behulpzaam zijn voor anderen, zich op vrijdagavond niet vol gieten, en kortom positief in het leven staan. Kennelijk is het allemaal niet zo eenduidig.

      De islam ga je niet uit Nederland verwijderen, dat weet jij net zo goed als ik. Je kan dus beter voorkomen dat je de moslim die ik hierboven benoem niet framet als een aanhanger van een fascistische ideologie, want daarmee jaag je hem of haar juist het extreme in.
      Dat is waar Bosma via zijn buikspreekpop Wilders mee bezig is: met het criminaliseren van elke moslim, door z’n geloof te framen als crimineel. Het gaat allemaal nergens toe leiden, in tegendeel.

      Doe eens verstandig. Deel mensen niet in in moslims en niet-moslims, maar in gematigden en extremisten. Dat inzicht leidt tot geheel andere vergezichten. Niet alleen extremisten zoeken elkaar omdat ze elkaar nodig hebben.

     4. Ali Yas

      “Deel mensen niet in in moslims en niet-moslims, maar in gematigden en extremisten.”

      @Beukman: Wil je nog serieus genomen worden of niet? Wil je echt suggereren dat het niet uitmaakt van wélke ideeën je een fan bent?

      Overigens zou ik de verdeling moslims versus niet-moslims óók niet willen maken. Dat is iets wat moslims doen, al 1400 jaar, en dat pakt voor beide groepen niet goed uit.

     5. Beukman

      Als je zelf eindelijk eens serieus wil worden genomen, @Ali, dan raad ik je aan om de bijdragen waarop je reageert eerst goed te lezen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.