Hond werd gevonden met een tumor van 21 kilo. Je gelooft nooit hoe hij er nu uitziet

Geen categoriejun 11 2016, 16:00
Een golden retriever die Henry heet is aan het herstellen van een loodzware operatie. De arme hond werd een maand geleden namelijk gevonden door dierenliefhebbers terwijl hij verloren rondliep in een Amerikaans stadje. De reden dat de hondenliefhebbers hem hielpen? Het arme beest had een enorme tumor van maar liefst 21 kilo.
Heldin Valerie Schomburg legt uit:

"We kregen een telefoontje dat een hond achtergelaten was op het strand. Dus gingen we op pad. Toen we hem zagen konden we het bijna niet geloven."

Zoals je op de foto hierboven ziet was Henry namelijk enorm zwaar. Niet doordat hij te veel gegeten had, maar doordat hij een enorme tumor meesleepte. De tumor was zo groot en zwaar dat Henry zijn poot niet eens omhoog kon doen om te plassen, wat een reu normaal doet.
Hoewel dierenartsen dachten dat de operatie behoorlijk veel problemen konden opleveren zagen ze dat Henry sterk genoeg was om een operatie te ondergaan. En dus gingen ze aan de slag. Het resultaat mag er zijn:
[caption id="attachment_140179" align="aligncenter" width="638"]KTLA screenshot KTLA screenshot[/caption]
Het gaat nu behoorlijk goed met Henry. Zo goed zelfs dat zijn reddende engelen graag willen dat iemand hem adopteert. Zijn nieuwe baasje hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over de medische rekening: die is al betaald door gulle vreemden die de arme Henry maar wat graag wilden helpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten