Internet-gebruikers zamelen bijna $150.000 dollar in voor Christina Grimmie's familie

Geen categoriejun 14 2016, 10:00
Een ongelooflijk mooi gebaar.
Christina Grimmie werd de afgelopen jaren erg bekend in Amerika nadat ze meedeed aan de Amerikaanse versie van The Voice. Haar coach as Adam Levine van Maroon 5. Samen werden ze uiteindelijk derde in het seizoen waar Christina aan mee deed. Het was een bijzonder mooie prestatie die haar leven voor eens en altijd veranderde. Sindsdien deed ze meer optredens dan ooit en het had er alle schijn van dat ze een schitterende toekomst tegemoet ging.
Helaas mocht het niet zo zijn. Een knettergekke man schoot haar onlangs dood na een optreden. Misschien wel het ergste aan het verhaal is dat Christina op dat moment handtekeningen aan het uitdelen was en dacht dat de moordenaar (ik noem zijn naam niet: moge die voor altijd vergeten worden) een fan was. Ze opende haar armen om hem een goede knuffel te geven. Toen schoot hij haar dood. Hoewel hij van plan om na de aanslag te vluchten stak Christina's broer Marcus daar een stokje voor. Hij tackelde de moordenaar, waarna die zichzelf doodschoot.
Na haar voortijdige dood reageerde de hele muziekwereld geschokt. Met name haar coach Adam was bijzonder geraakt door de moord. Hij liet meteen weten dat hij zich voor haar zou inzetten. Zo liet hij de familie weten dat hij de begrafenis zou betalen. Ook vertelde hij Christina's moeder dat hij haar vliegticket zou betalen zodat ze probleemloos naar de begrafenis kon afreizen.
Schitterend natuurlijk, maar Adam was alles behalve de enige die de familie probeert te helpen. Sterker nog, de manager van Christina richtte een GoFundMe-pagina op met het verzoek aan mensen om geld te doneren voor Christina's begrafenis en om de familie in staat te stellen een nieuw huis te kopen. De manager zette in op $4.000 om te beginnen. Het resultaat na enkele dagen?
Screen Shot 2016-06-14 at 11.02.25
Hier de geweldige auditie waarmee Christina definitief doorbrak in Amerika.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten