ISIS prijst Orlando-terrorist en dreigt met meer aanslagen in nieuwe misselijkmakende video

Geen categoriejun 28 2016, 20:00
De terreurgroep heeft het voorzien op meer steden in Amerika, zoals Las Vegas en San Francisco.
Slecht nieuws voor Amerikanen: ISIS lijkt zijn werkterrein uit te breiden naar de Verenigde Staten. Leek de terreurgroep het eerst vooral voorzien te hebben op Europese hoofdsteden zoals Parijs en Brussel, tegenwoordig is ook Amerika een geliefd doelwit voor de jihadisten. De gruwelijke aanslag in Orlando was nog maar een voorproefje, als het aan de ISIS-psychopaten ligt. Dat laten ze weten in de volgende misselijkmakende video:
De video prijst aanslagpleger Omar Mateen, die de 49 doden van Orlando op zijn geweten heeft. Maar wat nog veel zorgwekkender is, is dat ISIS beelden toont van San Francisco en Las Vegas. De beelden lijken door ISIS-sympathisanten zelf te zijn gefilmd – angstaanjagend, omdat dit aantoont dat ISIS ter plekke potentiële strijders heeft rondlopen. De terreurgroep ziet Orlando pas als het begin van een lange reeks aanslagen. San Francisco staat bekend als homo-hoofdstad van de VS, en is in die zin een 'logisch' doelwit voor de jihadisten. Gokken is ook verboden volgens de regels van ISIS, dus ook Las Vegas zal een favoriet doelwit zijn van de terreurgroep.
De video laat ook beelden van president Obama zien met bloed op het scherm, en toont hoe de Franse president Hollande samen met Obama in vlammen opgaat. Na Frankrijk is nu Amerika aan de beurt voor grote aanslagen, lijkt ISIS te willen zeggen. Hoe dan ook belooft de dreigvideo niet veel goeds. Het is dan ook belangrijk dat Westerse landen hier keihard op reageren, en dit soort bedreigingen niet zomaar accepteren. Bombardeer die ISIS-terroristen kapot, en zorg dat de terreurgroep definitief wordt verslagen. Alleen zo kan onze veiligheid worden beschermd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten