Jonge vrouwen levend verbrand door ISIS omdat ze weigerden om sex met ze te hebben

Geen categoriejun 07 2016, 13:00
Dit is het afgrijselijke gezicht van ISIS... en dit is waarom die organisatie compleet en totaal vernietigd moet worden. Vandaag nog.
Tijd voor een groot offensief tegen ISIS waardoor de radicale moslims voor eens en altijd van de aardbodem geveegd worden:

Nineteen Iraqi Yazidi girls who refused to have sex with their Islamic State captors were placed in iron cages and burned alive in front of a crowd of hundreds in Mosul on Thursday, activists and witnesses say.

“The 19 girls were burned to death, while hundreds of people were watching,” a witness told ARA News. “Nobody could do anything to save them from the brutal punishment.”

Dit gebeurde afgelopen donderdag. Samen met duizenden andere Yazidi meisjes werden deze meiden in 2014 ontvoerd door ISIS en vervolgens onderling verhandeld als seksslaven.
De 19 meisjes in kwestie wisten welk lot ze te wachten stond als ze weigerden om seks te hebben met ISIS-terroristen, maar rechtten hun rug en gaven niet toe. Het gevolg is dat de barbaarse islamitische slachters hen op vreselijke wijze gedood hebben: door ze levend te verbranden.
Hoewel links natuurlijk zal ontkennen dat dit iets met de traditionele visie van de islam op vrouwen te maken heeft is dat helaas niet waar. Het heeft alles te maken met de islam en, specifieker, met de Koran. Zie Koran 33:50:

O profeet, Wij hebben voor u uw vrouwen wettig gemaakt, aan wie gij haar huwelijksgiften hebt gegeven, en degenen die uw rechterhand bezit van haar, die Allah u als een oorlogsbuit heeft gegeven en de dochters van uw ooms en tantes van vaderszijde en de dochters van uw ooms en tantes van moederszijde die met u emigreerden, en elke gelovige vrouw indien zij zich aan de profeet toevertrouwt als de profeet haar wenst te huwen; dit is slechts voor u en niet voor de gelovigen. Wij hebben reeds kenbaar gemaakt wat Wij omtrent hun (gelovige) vrouwen en degenen die hun rechterhand bezit, hebben verordend, opdat er geen blaam u aankleve. Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

In gewone mensentaal betekent dit dat de Koran moslims uitdrukkelijk toestemming geeft om niet-islamitische vrouwen tot seksslaaf te nemen.
Natuurlijk is er ruimte voor moslims om dat anders te interpreteren, bijvoorbeeld door te stellen dat sommige verzen in de islam niet van toepassing zijn op deze tijd. Helaas is het voor veel moslims totaal onacceptabel om zoiets te zeggen. De koran is het letterlijke woord van God, en wij mensen hebben ons er maar aan te houden. Ja, ook als het gevolg is dat moslims denken dat ze God's wil doen door zich op ongelooflijk brute, onmenselijke wijze te gedragen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten