Knettergekke Brit opgepakt omdat hij Donald Trump wilde dood schieten

Geen categoriejun 21 2016, 12:00
Michael Steven Sandford werd afgelopen zaterdag gearresteerd bij een bijeenkomst van Donald Trump. De reden? Hij wilde de miljardair vermoorden.
De Brit gaf toe dat hij het vuurwapen van een politieagent probeerde te stelen. Daar wilde hij Trump dood schieten.
Hoewel hij tot voor kort geen enkele ervaring had met het afvuren van pistolen was hij afgelopen vrijdag, de dag voor zijn arrestatie, naar een schietbaan gegaan om daar te leren schieten. Blijkbaar dacht meneer de wannabe-assassin dat hij daarna een echte expert was.
Opmerkelijk genoeg zegt Sandford dat hij de moordaanslag maar liefst 12 maanden lang had voorbereid. Hij had ook nog tickets voor een Trump-rally in Phoenix in het geval dat hij er de eerste keer niet in slaagde om een vuurwapen te bemachtigen. Hij had dus een plan B.
Voorlopig lijkt het erop dat Sandford ernstige psychologische problemen heeft. Hij leidt aan obsessieve compulsieve stoornis, had in het verleden anorexia (en is nog steeds graatmager, wat te denken geeft), en is ook nog eens autistisch. Tenslotte verbleef hij illegaal in Amerika én was hij dakloos.
Met andere woorden, dit is een klassiek voorbeeld van een psychologisch zwaar getroebleerd persoon die uit gekte besluit om een beroemdheid neer te schieten. Gelukkig is hij niet in zijn opzet geslaagd en kon hij afgevoerd worden voor hij zijn geplande aanslag daadwerkelijk pleegde.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten