Kylie Jenner krijgt haar huis maar niet verkocht vanwege een stalker. Of is er iets anders gaande..?

Reality-babe Kylie Jenner probeert al tijden haar huis in het zonnige Californië te verkopen, maar gegadigden hebben zich nog altijd niet gemeld. Een stalker blijft namelijk roet in het eten van potentiële geïnteresseerden gooien…

De pas 18-jarige Kylie Jenner boert goed: ze heeft miljoenen op de bankrekening, en beschikt over een villa in The Oaks: een peperdure wijk in het Californische Calabasas. Maar Kylie is jong en wil wat, en is daarom van plan om de villa weer van de hand te doen. Eén probleem: een stalker blijft haar pogingen om het huis te verkopen verhinderen. Telkens komt hij de toegangspoort naar het imposante stulpje vernielen:

“Een stalker van Kylie Jenner heeft tijdens pogingen om bij haar woning te komen meerdere malen het beveiligingshek aan het begin van de straat vernield. Volgens TMZ is zijn laatste poging vastgelegd door beveilingscamera’s. De man wordt nu aangeklaagd voor vandalisme.

De man meldde zich zonder uitnodiging bij de poort van The Oaks, de beveiligde buurt waar Kylie, Khloé en Rob Kardashian wonen. Hij maakte de beveiliging wijs dat hij een afspraak had met Kylie had. Nadat hij was weggestuurd, richtte hij de vernielingen aan, om vervolgens te vluchten. Een paar weken later deed hij hetzelfde, maar toen werd zijn kentekenplaat geregistreerd door camera’s.”

Een lelijke streek van de man, want iedereen die mogelijk geïnteresseerd is, moet nu eerst zorgvuldig en uitgebreid gescreend worden alvorens ze Kylie’s huis mogen komen bekijken. Dat schrikt natuurlijk de meeste mensen af, waardoor Kylie met de gebakken peren zit: niemand wil haar huis tot dusverre hebben.

De vraag is dan ook of de stalker wel een gestoorde fan is, en niet een hitman van haar halfzus Kim Kardashian, met wie Kylie een behoorlijke vete heeft uitgevochten dit jaar. Neemt Kim nu wraak op Kylie door haar huisverkoop te traineren? Bewijs is er (nog?) niet, maar uitsluiten moeten we het ook zeker niet…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.