"Let it go": het lieve moment waarop een moeder haar dochtertje kalmeert door het lied uit Frozen te zingen

Geen categoriejun 21 2016, 13:00
"Laat het gaan, laat het gaan."
Twee jaar geleden ging de Disney-film Frozen in premiere. In kinderjaren is dat natuurlijk een eeuwigheid. Toch is de film, en zeker de liedjes die erin worden gezongen, nog net zo populair als toen de film net uitkwam.
Eén moeder is daar met name bijzonder dankbaar voor. Onlangs zat haar baby-dochtertje namelijk op haar terwijl ze keihard aan het huilen was. Ze huilde zo hard dat je je als kijker afvraagt of ze nog wel kán kalmeren.
Nou, dat kan inderdaad.
Op een gegeven moment begint de moeder het liedje Let it go uit Frozen te zingen. Het resultaat? Haar dochtertje kalmeert onmiddellijk! Haar mond gaat dicht, ze kijkt haar moeder blij aan, en begint vervolgens te dansen.
En zo mogen ouders de makers van Frozen -- en de mensen achter prinsessen Anna en Elsa -- wel bijzonder dankbaar zijn. Wat een mooi liedje al niet kan bewerkstelligen!
Het mooiste van dit verhaal? Het filmpje is ondertussen viraal gegaan op het Internet. Tienduizenden mensen hebben het bekeken... en veel ouders bevestigen dat hun kroost ook kalmeert als ze liedjes uit Frozen zingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten