Nederland in de ban van hakkenfetisjist René: talloze vrouwen geslachtofferd door deze perverseling

Geen categoriejun 02 2016, 16:00
Je hebt fetisjisten en dan heb je de man die zich voorstelt als René de automonteur.
Deze man is tegenwoordig een bekendheid in het land. Jammer genoeg is dat niet omdat hij zo'n mooie en belangrijke bijdrage levert aan het land. 'René' is namelijk een viezerik eersteklas.
Hij randt weliswaar geen vrouwen aan, maar hij maakt wel degelijk slachtoffers. Dat doet hij door nietsvermoedende vrouwen te gebruiken om zijn fetisj te bevredigen.
René is namelijk dol op hoge hakken. Nou ja, op vrouwen die hoge hakken dragen. Eén slachtoffer legt uit aan De Telegraaf:

"Een asomannetje met een kettinkje om tikte vrijdag 13 mei op de parkeerplaats van de Albert Heijn op m’n ruit. Hij zei dat ik maar met drie wielen remde en dat er vuur uit m’n uitlaat kwam. Hij maakte het verhaal steeds erger en vertelde dat ik onderweg ook nog twee katten had doodgereden en dat een van de beestjes nog ergens in mijn auto zat, die daardoor kon exploderen. Ik vond het een bizar verhaal maar raakte ook in paniek."

Na enkele aanmoedigingen en wilde verhalen slaagde de viezerik erin om de vrouw ervan te overtuigen dat ze hard met haar hak op het rempedaal moest drukken. Terwijl zij dat deed maakte hij daar foto's van. Toen ze aangaf dat wat vreemd te vinden zei hij dat het "leuk" was voor "de jongens in de werkplaats." Daarmee bedoelt hij blijkbaar zichzelf, want de perverseling is helemaal geen automonteur en heeft dus ook geen werkplaats.
giphy
Het ergste van dit alles is dat de politie aangeeft niets te kunnen doen. De zieke man zou namelijk geen echte slachtoffers maken:

"We snappen dat het een impact kan hebben, maar zolang hij niks strafbaars doet, kunnen we niet meer dan dat."

Met andere woorden, vrouwen uitbuiten om je hakkenfetisj te bevredigen is weliswaar merkwaardig, maar niet verboden.
Nou, ik heb wel een boodschap voor meneer de nep-automonteur: dit moet hij eens bij mijn vrouw proberen. Ik beloof hem dat hij dan binnen de kortste keren met een gebroken neus op straat ligt.
Overigens is dit een foto van 2013 van de hakkenviezerik in kwestie. Hij houdt de gemoederen dus al jaren bezig, maar komt er elke keer weer mee weg. Vrouwen met een naaldhak worden hierbij vriendelijk verzocht om de hak vol in te zetten als hij hen ooit lastigvalt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten