O.J. Simpson wil Khloe’s vaderschapstest wel doen. Maar hij heeft één voorwaarde…

Nadat Khloe de veroordeelde O.J. Simpons naar verluid gesmeekt heeft om na al die jaren een vaderschapstest af te leggen, zou hij willen toehappen. Maar dan wél op z’n eigen voorwaarden…

Zoals we eerder deze week al rapporteerden, zijn de geruchten over wie de biologische vader van Khloe Kardashian eigenlijk is opnieuw aangezwollen. Officieel is dat nog steeds de in 2003 overleden Armeens-Amerikaanse advocaat Robert Kardashian, maar Khloe houdt er met betrekking tot zussen Kim en Kourtney enkele nogal opmerkelijke uiterlijke verschillen op na.

De geruchten gaan zo immers al jaren dat haar werkelijke vader O.J. Simpson is – een cliënt van wijlen Kardashian senior, en daarnaast sportman en acteur – die goed bevriend was met Khloe’s moeder Kris…

ojkrisjennerMomenteel zit O.J. vast in de cel vanwege een gewapende overval waar hij aan heeft meegedaan. Vanuit daar wil hij nu dan tóch meedoen aan Khloe’s verzoek om een vaderschapstest. Eén voorwaarde heeft hij echter wel.

Eentje die niet bijzonder lastig te vervullen voor Khloe zou moeten zijn:

Jeffrey Felix told the Daily Mail: “She has to go there and talk to him. He wants her to come out to Lovelock and visit him in person. OJ will do it, and the prison officials have told him they will allow it. It’s just a quick mouth swab, and they would allow it to happen during a visit.”

Dus. Het enige wat Khloe hoeft te doen om zeker te weten wie haar vader is, is op bezoek gaan in een zwaarbewaakte gevangenis bij een veroordeelde crimineel die wellicht zelfs z’n vrouw vermoord heeft, en een affaire gehad heeft met haar moeder. Het klinkt als een klein offer, maar met zulke monsters in één ruimte zitten is harder dan het klinkt. Misschien dat ze er toch nog wel een paar nachtjes over wil slapen.

Tot die tijd moeten we ons maar tevreden stellen met Khloe’s prachtige fotoshoots!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Viertel

    Die foto: Wat een kont. Daar kan een paard nog wel zijn snikkel in kwijt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.