Spreker in moskee Orlando: 'Islam eist dat homoseksuelen de doodstraf krijgen'

Geen categoriejun 13 2016, 9:00
Verschillende islamitische organisaties hebben de vreselijke aanslag in een homobar in Orlando, Florida van dit weekend in de sterkst mogelijke woorden veroordeeld. Dat is natuurlijk bijzonder goed en belangrijk.
Maar het doet ook een beetje hypocriet aan.
Zo staat CAIR, het Council on American-Islamic Relations, erom bekend dat het buitengewoon fundamentalistisch is. Het werd zelfs genoemd in een rechtszaak tegen sponsors van terrorisme. Deze organisatie verdedigt de meest radicale predikanten altijd en roept meteen 'islamofobie' als je iets kritisch durft te zeggen over deze of gene islamitische haatbaard. Ondertussen doet CAIR natuurlijk helemaal niets tegen radicale imams in Amerika die hun hatelijke ideologie proberen te verspreiden.
Kijk de video hieronder bijvoorbeeld even. Een onderzoeksteam van The United West zette de video in april van dit jaar online. De man die de spreker filmde deed dat heimelijk, wat ongetwijfeld één van de redenen is dat de haatbaard in kwestie zich zo liet gaan en hardop zei wat andere fundamentalistische moslims ook geloven: dat de islam de doodstraf eist in het geval van homoseksualiteit.
Nu het belangrijkste feit over deze video: de spreker deed deze uitspraken in een moskee in Orlando, Florida. Dat is dus dezelfde stad waar terrorist Omar Mateen zaterdagnacht 50 bezoekers van een homoclub vermoordde.
Is er ook maar iemand die denkt dat CAIR en andersoortige islamitische organisaties niet weten dat predikanten/islamitische theologen dit soort uitspraken doen als ze denken dat niemand meekijkt?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten