Syriërs op weg naar Brussel voor Ramadan aanslagen

Geen categoriejun 15 2016, 9:00
ISIS is van plan om veel aanslagen te plegen in de voor islamieten heilige maand Ramadan.
Je zou denken dat een 'heilige maand' betekent dat je vooral juist vreedzaam en positief bent, maar daar denkt ISIS net een beetje anders over. Voor de islamitische slachters is dit namelijk juist eerst en vooral een goede gelegenheid om weer dood en verderf te zaaien. Dit keer niet alleen in Syrië en Irak, maar ook in Europa.
Want tja, voor radicale moslims is het natuurlijk veel leuker om niet-moslims de dood in te jagen dan om je in te zetten voor de wereldvrede. Da's maar saai!

De bedreigingen van Larossi Abballa, de man die op maandagnacht een politiekoppel neerstak, hebben Europese veiligheidsdiensten op scherp gezet. Tijdens de ramadan lijkt het gevaar op nog een terroristische aanslag te groeien.

In de Belgische hoofdstad Brussel heeft de korpschef zijn agenten opgeroepen extra alert te zijn en ’s avonds hun wapen mee naar huis te nemen. De eenheden hielden spoedoverleg op dinsdag na de steekpartij in Frankrijk. Ook daar staat de politie op scherp vanwege verwachte aanslagen op het Europees Kampioenschap (EK).

Volgens de autoriteiten zou er onder meer een groep Syrische jihadisten op weg zijn naar de Belgische hoofdstad Brussel om daar enkele aanslagen te plegen. Er zouden zelfs als doelwitten bekend zijn: een fastfoodrestaurant, een winkelcentrum, en een politiebureau. Heel verrassend (NOT!) is dat ze de migrantenroute zouden gebruiken om zichzelf Europa binnen te smokkelen.
Goh, wie had dat toch zien aankomen zeg? Oh sorry, iedereen behalve Angela Merkel en onze eigen multiculturele open grenzen-fanatici natuurlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten