Tweede Kamer wil na Brexit ‘hervormingen’ EU. Welke hervormingen dat zijn is iedereen een raadsel

Screenshot webcam Tweede Kamer
Foto: Screenshot webcam Tweede Kamer

Als het over belastingverhogingen gaat is er altijd eensgezindheid in de Tweede Kamer. Wat elk ander onderwerp betreft is het helaas een puinhoop.

Gisteravond werd er in de Tweede Kamer gedebatteerd over de uitslag van het Brexit-referendum. Al snel werd het duidelijk dat de Brexit-stem zowel voor geschoktheid als verdeeldheid had gezorgd.

Vrijwel iedere partij vindt dat de uitslag betekent dat er iets moet gebeuren omdat veel Europeanen totaal geen vertrouwen hebben in Brussel. Tot zover was er dus eensgezindheid. Helaas houdt iedereen er een andere mening op na wat betreft de mogelijke oplossingen:

Zeker is dat de Brexit z’n effect gaat krijgen op de komende verkiezingscampagne en de partijprogramma’s die op dit moment geschreven worden. SP en PVV willen geen of minder EU, GroenLinks en D66 een sterkere EU. De meeste andere partijen zitten daartussenin.

Met andere woorden, er moet “hervormd” worden, maar wat die hervorming precies inhoudt is anyone’s guess. Alleen het CDA kwam daadwerkelijk met een actieplan:

Maar van de middenpartijen die vinden dat Europa kleiner en krachtdadiger moet, maakt vooralsnog alleen het CDA die wens concreet met een boodschappenlijst voor het kabinet. Partijleider Buma wil onder meer snijden in de Europese aanbestedingsregels, de natuurregels, de regels voor staatssteun. Anderzijds wil hij juist meer regels om het vrije verkeer van goedkope arbeidsmigranten te beperken – een van de grote thema’s in de Britse referendumstrijd.

Alle andere middenpartijen gaven het kabinet slechts de opdracht mee om Brussel duidelijk te maken dat er heel veel moet veranderen, zonder specifieke ideeën aan te dragen. Daar heeft het kabinet en dus ook Brussel natuurlijk helemaal niets aan. Het is triest, maar tegelijkertijd ook tekenend voor het functioneren van de Tweede Kamer tegenwoordig: slechts weinigen hebben de moed om daadwerkelijk met oplossingen te komen. De overgrote meerderheid vindt het veel gemakkelijk om wat platitudes uit te slaan en te hopen dat de kiezer dat voldoende acht om de volgende keer weer op de partij te stemmen.

Toch is er ook goed nieuws. Het debat bewijst namelijk ook dat PVV, SP en VNL er een mooi verkiezingsthema bij hebben: minder, minder, minder (of zelfs helemaal geen) Brussel. Zoals Geert Wilders tijdens het debat zei:

“Miljoenen mensen voelen zich gesterkt. Nederlanders verdienen ook een referendum. De toekomst is aan de soevereine natiestaat. De patriottische lente zal een zomer worden. En overal in het westen doorbreken.”

Ondertussen ligt er al een VNL-voorstel, om zo snel mogelijk een Nexit-referendum te organiseren, bij de Raad van State. Natuurlijk zal daar niets mee gedaan worden, maar dat is op dit moment niet zo relevant: het doel is om druk te zetten op het kabinet en het debat over een mogelijk Nexit aan te zwengelen.

De verkiezingen van volgend jaar beloven dan ook ongelooflijk interessant te worden. Omdat PVV, SP en VNL zich duidelijk afzetten tegen Europa, terwijl CDA daadwerkelijk met oplossingen komt waar zowel eurosceptici als eurofielen zich mogelijk in kunnen vinden, moeten de andere partijen binnenkort ook openheid van zaken geven over wat ze willen. En dat wordt ongetwijfeld een bijzonder levendig debat… en dus een mooie campagne met als inzet Nederlands toekomst in de Europese Unie.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

23 reacties

 1.   

  De vorming van een grote bureaucratische super staat van globalisten en niet-gekozen bestuurders waar Duitsland en Frankrijk het voor het zeggen is in een versnelling gekomen.

  Dat betekend dat landen als Nederland nog minder te vertellen hebben en nog meer ondergeschikt worden aan Brussel.

  “European SUPERSTATE to be unveiled: EU nations ‘to be morphed into one’ post-Brexit
  EUROPEAN political chiefs are to take advantage of Brexit by unveiling their long-held plan to morph the continent’s countries into one GIANT SUPERSTATE, it has emerged today.

  The foreign ministers of France and Germany are due to reveal a blueprint to effectively do away with individual member states in what is being described as an “ultimatum”.

  Under the radical proposals EU countries will lose the right to have their own army, criminal law, taxation system or central bank, with all those powers being transferred to Brussels. ”

  http://www.express.co.uk/news/politics/683739/EU-referendum-German-French-European-superstate-Brexit

  1.   

   Duitse president: Niet elite, maar bevolking is het probleem

   Zoals Bundespresident Joachim Gauck afgelopen week treffend de minachting die ‘onze’ leiders voor de gewone man hebben, verwoordde: ‘Niet de elite, maar de bevolking is het probleem. Dat kwam één van de grootste voorstanders van de massale immigratie van miljoenen moslims en de creatie van een Europese Superstaat bij een bezoek aan het dorpje Sebnitz -bepaald niet voor het eerst- op massaal boegeroep en ‘volksverrader!’ kreten te staan/

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/06/26/volksverraeter-bundespraesident-gauck-in-sachsen-massiv-beschimpft/

 2.   

  Onze regering kan wel roepen dat zij hervormingen in de EU wil, maar de kernvraag is: “Wil de EU en willen Duitsland en Frankrijk dat ook”?

  Nee, dat willen zij niet. Voor hen geldt:’Macht is heerlijk en overmacht is overheerlijk’.

  Als Merkel zegt dat er geen bovengrens is voor wat betreft het vluchtelingenbeleid dan is dat haar besluit en blijkbaar staat de EU-regering achter haar. En wat de andere EU landen wel of niet willen doet niet terzake.

  Nederland [en de andere EU landen] wikt [wikken], maar de EU – [Duitsland en Frankrijk] – beschikt [beschikken].

  http://fd.nl/economie-politiek/1141426/merkel-overtuigd-van-vluchtelingenbeleid-er-is-geen-plan-b

  De buitengrenzen sluiten? Laat mij niet lachen. De EU zendt schepen richting het Midden-Oosten om daar al vluchtelingen op te vangen. En dat loopt in de duizenden.

  Het is zonneklaar dat de EU één multicultureel Europa wil en dat moeten wij stoppen, oor het te laat is.

  Hier en daar wat ‘verbeteren’ is flauwekul, een doekje voor het bloeden.

  Wilders heeft gelijk, we moeten uit deze EU. Zij wil een Europa waarin de afzonderlijke landen uiteindelijk niets meer te zeggen hebben en wegvallen.

  Wij willen een ‘Europe des Nations’, waarin elk land zelfbeschikkingsrecht heeft en houdt.

 3.   

  Als eerste de EU top familie die elkaar om de nek vliegen en kussen Draghi,Schulz, Tusk Timmermans en Juncker WEGWEZEN!

 4.   

  Hoe kun je hervormen als nationale parlementen en regeringen niks hebben in te brengen. Communistische EU Top beslist. De Wil van de EU Top is Wet.

 5.   

  ook het CDA kwam met een halfbakken oplossing betreft de immigranten , Buma kwam met de arbeidsimmigrant , en liet de immigrant uit de voornamelijk islamitische landen achterwegen .

  terwijl deze juist een aanslag plegen op ons sociale stelsel .

  voorbeeld van Geert , als hij alleen zou mogen kiezen hij deze zou weigeren en de vrijgekomen miljarden zou besteden aan gezondheidszorg , bejaarde , ect.

  het CDA en GroenLinks kronkelde als slangen , om deze woorden van Geert te negeren of om te buigen , volgens klaver (GL) ging het debat hier niet over toch over het uitreden van de Britten en hun ongenoegen betreffende de EU.

  en laat het nu zo zijn dat in de aanloop van het daar gehouden referendum , dit telkens naar boven kwam , dat Brussel uit maakte hoeveel islamitische profiteurs Engeland per jaar verplicht opnemen moest , gelijk als elk lidstaat .

  en tja dit koste de Britten miljarden , dit kost ons miljarden en elk lidstaat kost dit miljarden , die elk voor zich anders zouden kunnen besteden , naar vrije keus .

  jammer dat men meer de clown uit wil hangen tijdens deze debatten , dan na wil denken over wat er gezegd of voorgesteld wordt .

  dus Rutte vertrekt weer met de wetenschap dat hij gewoon maar behoeft te blijven knikken en lachen , de paljassen in de oppositie (in zijn circus) vallen toch enkel maar over de woorden uitgesproken door Wilders .

 6.   

  EU en euro.
  Eurozone ” waarin de macht is verschoven naar de niet gekozen bureaucratieën van de Europese Commissie, de Europese Centrale Bank en het internationaal Monetair Fonds, terwijl de gekozen politici machteloos toekijken”. Martin Wolf invloedrijkste financieel journalist Financial Times. Nep parlementen.

  Merkel beslist in haar eentje dat heel islamitisch Afrika en MO mogen komen genieten van onze met bloed zweet en tranen opgezette verzorgingsstaat met alle gevolgen van dien.

 7.   

  De beurzen stijgen alweer ,allemaal bang makerij. De eerste hervorming is de pensioen potten leeg roven. Snel weg uit de EU.

  1.   

   En bij de lastige vragen over onze pensioenen, zei onze pinokkio Rutte dat hij de inhoud van het Brussels pensioen verdrag nog niet goed kende, erop moest voorbereiden en verwees naar ook staatsecretaris Lage Rekenrente, sorry ik bedoel Klijnsma en verder dat het maar een voorlopig akkoord is.

   Nou reken maar op een definitief akkoord zodat onze pensioenen verder worden geplunderd ten behoeve van de EU-infuus landen.
   En dat vreselijke mens Klijnsma maar beweren dat door de Brexit onze pensioenen in gevaar verkeren.
   Als een geschenk uit de hemel en voor haar weer een excuus om de pensioenen verder te korten

 8.   

  Wilders

  Voorzitter,

  Wat een geweldige, historische dag was het vorige week donderdag 23 juni 2016.
  Het Verenigd Koninkrijk koos voor Brexit, voor nationale soevereiniteit, voor onafhankelijkheid en tegen het almachtige Brussel, de EU-superstaat en al die eurofiele politici. Bevrijd van Brussel, mooier kan het niet. En dat na een referendum, na maanden van publiek debat, wat een prachtig democratisch feest. En iedereen in Europa heeft het gezien. Miljoenen mensen voelen zich hierdoor gesterkt.

  De eurofielen werd afgelopen donderdag keihard een knockout uitgedeeld. Die dreun zindert vandaag nog na. Niemand hield er nog rekening mee dat het volk ook een eigen mening heeft. Niemand had verwacht dat gewone hardwerkende burgers zouden kunnen kiezen tegen de elite in, dat ze het lef zouden hebben iets anders te willen dan de Junckers, de Camerons, de Ruttes en alle anderen. Die hebben het aan hun eigen arrogante gedrag te wijten dat de burger zich massaal tegen hen keert.

  Want de bevolking pikt hun arrogantie niet langer. Pikt het niet langer dat men de gewone man en vrouw negeert. Pikt het niet langer dat asielzoekers met miljoenen tegelijk worden binnengelaten en dat daar miljarden euro’s voor worden uitgegeven in plaats van aan onze eigen ouderenzorg. Dat met ons geld nieuwe snelwegen in Zuid- en Oost-Europa worden aangelegd terwijl men hier 600.000 Nederlandse werklozen in de kou laat staan. Dat Griekenland miljarden heeft gekregen en ons eigen risico in de zorg onbetaalbaar is geworden.

  En allemaal op bevel van Brussel want hervormen en bezuinigen dat moesten we. Terwijl de eurofiele elite, van Timmermans tot wie weet dadelijk Rutte zelf, voor zichzelf dikbetaalde baantjes in Brussel regelde maar de koopkracht voor ouderen en Nederlanders die het moeilijk hebben ze geen bal interesseert. En ondertussen maar vuile dealtjes sluiten met een dictator in Turkije en visumvrij reizen aan miljoenen Turken beloven terwijl de gewone man en vrouw daarvan gruwelt. En lidmaatschap van de EU in het vooruitzicht stellen.
  En ieder jaar opnieuw miljarden contributie aan Brussel en miljarden aan ontwikkelingshulp aan Afrika overmaken terwijl we hier niet eens genoeg geld voor de politie hebben en verpleegkundigen en andere mensen die heldenwerk verrichten in de zorg vaak niet eens een redelijk salaris kunnen betalen.
  En ondertussen wordt ‘wir schaffen das’ geroepen, worden terroristen binnengehaald die zichzelf en honderden onschuldige anderen opblazen, worden onze straten onveiliger gemaakt en islamiseren we in rap tempo. Allemaal door eurofiele lieden met multiculturele waanideeën.

  Mensen willen weer dat er naar ze geluisterd wordt, dat niet Brussel maar zijzelf weer de baas worden over hun eigen land, hun eigen geld, hun eigen grenzen en hun eigen immigratiebeleid. Die nieuwe lente vz, die patriottische lente, met nieuwe leiders en het herstel van nationale soevereiniteit waar landen natuurlijk ook economisch samenwerken en onderling vrijhandel drijven maar wel zélf de beslissingen voor hun eigen land en eigen volk nemen. Dat is de toekomst. Weer onafhankelijk, weer vrij worden, niet langer geknecht worden door Brussel.

  Voorzitter, dat kunnen wij ook. Dat kan Nederland ook.
  De PVV liet dat twee jaar geleden al onderzoeken door een gerenommeerd onderzoeksbureau. Als we de EU verlaten zal onze economie niet krimpen maar juist groeien en zullen mensen niet minder maar juist meer te besteden hebben. We kunnen dan immers de grenzen sluiten voor asielzoekers en niet-westerse allochtonen uit islamitische landen die ons nu miljarden per jaar kosten en onze cultuur om zeep helpen. We kunnen dan de terroristen ook makkelijker buiten de deur houden door onze grenzen te sluiten.

  Voorzitter, Ik zeg het hier tegen iedereen: Nederlanders verdienen ook een referendum. Nederlanders moeten zich ook kunnen uitspreken voor of tegen een vertrek van Nederland uit de Europese Unie en het herstel van onze nationale soevereiniteit en onafhankelijkheid. Ook als dat de premier niet uitkomt.

  Want de toekomst is aan de soevereine natiestaat. Zonder natiestaat geen democratie. De patriottische lente zal een patriottische zomer geworden en ik voorspel het u, overal in het Westen doorbreken. Ze bracht ons al Brexit. En dadelijk misschien NExit. Wie weet wat er nog meer zal volgen. De bevrijding van Nederland is nabij

 9.   

  Kortom een debat die een Nexit eerder aandrijft dan tegengaat. Brussel heeft gefaald om dezelfde redenen namelijk nooit is iemand op de rem gaan staan en wie dat deed werd voor populist gebrandmerkt. De les van Brexit is zwaar en hopelijk een les die iets veranderd. De macht van de EU moet niet afhangen van gratis geld als enige reden voor lidmaatschap. Geen kwantiteit maar kwaliteit. Rijke lidstaten gaan kapot aan de arme lidstaten het lijkt wel ontwikkelingshulp binnen Europa. En de islamisering moet stoppen. Niets van dit hoor je in de Tweede Kamer. En dat brengt ons steeds dichterbij een Nexit.

  1.   

   “Brussel heeft gefaald om dezelfde redenen namelijk nooit is iemand op de rem gaan staan en wie dat deed werd voor populist gebrandmerkt”.

   Heel juist, @Ni28. Net zomin als mensen vaak – vooral op het werk – geen kritische opmerkingen over de islam durven te maken, want dan ben je een racist en een fascist, moeten onze regeringsleiders het niet wagen om kritiek op de EU-leiding te hebben.

   Want dan kun je je lucratieve baantje bij de EU of in het bedrijfsleven wel vergeten.

   Ik herinner me nog dat een van de EU dictators tegen Farage zei – toen hij hun beleid bekritiseerde – ‘Ja, op zo’n manier krijg je nooit een baan bij ons’.

   Farage lachte erom, maar het is natuurlijk een feit dat de EU – en daarmee laten ze hun marxistische achtergrond zien – het heeft klaargespeeld om op een dictatoriale wijze andersdenkenden het zwijgen op te leggen.

 10.   

  na WII , en de daaropvolgende voorbereiding om een gehele Europese staat te creëren, zoals Amerika is .

  zijn de politieke leiders binnen Europa begonnen , met het importeren van zoveel mogelijke mensen uit andere continenten , immers mengen van de bestaande bevolking brengt verdeeldheid in voorkeuren (of stemgedrag) , waardoor het project een verenigd Europa niet mislukken kon .

  de vreemde binnen een bestaande samenleving , heeft immers geen affiniteit met deze samenleving en vloed zich een wereldburger , toch heeft die vreemde wel dankzij zijn (tweede paspoort), recht om mee te stemmen , en zijn stem te laten horen .

  en zo kan het dat een deel binnen een bevolking voor en of tegen is , nader beschouwd is nu de tijd voor een referendum betreft blijven of weg uit de EU , voor ons en elke samenleving binnen Europa , wachten wij nog een aantal jaren , (gezien de verplichte opnamen van vreemde binnen elk Europees land) , is het helaas te laat .

  de zich voelende wereldburger zal voor een verenigd Europa zijn en blijven , dus zijn de Europese bevolkingen overgeleverd aan Brussel en alle vreemde die de onverkoze lijders in Brussel ons opgedrongen hebben ..

  en ja Wilders heeft gelijk , donderen wij nu alle vreemde profiteurs (vermeende asielzoekers) ons land uit , dan hebben wij volgend jaar rond deze tijd miljarden over om die aan andere belangrijke dingen te besteden .

  nu doen , over een aantal jaren is het te laat !!.

 11.   

  Hoe kan een Nexit de burgers nog armer maken?
  De EU heeft daar al voor gezorgd.
  De zorg voor bejaarden is compleet uitgekleed, de pensioenpotten worden leeggeroofd en het vrij besteedbaar inkomen is 0,0. Voedselbanken e.d. groeien als kool.
  Dan loopt er nog iemand van de tweede kamer met droge ogen te beweren dat de gewone burger het veel te lang te goed heeft gehad en dat het wel wat minder kan.
  Een te groot deel van de burgers krijgt het steeds slechter, alleen de eurofielen profiteren van de EU

 12.   

  Na het vernietigende Brexit-ongeluk zijn de EU-elites namelijk precies dat van plan: het op een verrassende actie gelijkende afnemen van de rechten van de lidstaten en de oprichting van een superstaat, zeg maar: een nieuwe Sovjet-Unie (EUSSR).

  Werd de EU tot nu toe geregeerd met pseudo-democratisch gedoe, na de Britse EU-uittreding laat men nu zijn masker vallen.

  Nu het op democratie lijkende gezwets niet meer helpt, haalt men nu de knuppel tevoorschijn die men de hele tijd al had ingewikkeld in de Europese vlag. Ook wordt nu heel duidelijk waarom François Hollande zijn land al meer dan een half jaar lang regeert met de staat van beleg – omdat hij namelijk helemaal geen vrije verkiezingen meer in Frankrijk wil hebben (die hij sowieso niet zou kunnen winnen).

  “Zoals nu bekend werd, willen de Europese staatschefs gebruikmaken van de gunst van het uur van de Brexit en hun lang gekoesterde plan onthullen om de landen van het continent samen te smelten tot een GIGANTISCHE SUPERSTAAT”, meldt ook de Britse “Express” op 28-06-2016. Volgens de krant zijn vooral Duitsland en Frankrijk niet minder dan een staatsgreep in de Europese Unie van plan.

  “In het kader van deze radicale voorstellen zullen de EU-landen het recht op een eigen leger, eigen strafwetten, een eigen belastingwetgeving en een centrale bank kwijtraken, terwijl al deze bevoegdheden overgedragen dienen te worden aan Brussel.”

  Bovendien zouden de lidstaten de rest van de controle van hun grenzen inboeten, inclusief het recht om migranten op te nemen en te verplaatsen.

  Nadat het plan door de Poolse tv-zender TVP Info onthuld werd, heersten er woede en paniek in dat land. Kennelijk dient het voorstel vandaag nog, op 28 juni, aan de zogenaamde Visegrad-groep te worden voorgesteld.

  Het tijdstip is absoluut logisch. Juist in tijden van opstand, en nadat de EU nu voor de ineenstorting staat, heet het voor alle elites: Nu of nooit. Of de boel wordt nog snel bij elkaar gehouden of het zal te laat zijn. “Naar het schijnt is de beroemde zin ´laat nooit een crisis ongebruikt voorbijgaan´ de EU-officials niet onbekend”…

  https://ejbron.wordpress.com/2016/06/28/geheim-document-onthult-putsch-van-bovenaf-merkel-en-hollande-willen-europese-superstaat/

 13.   

  En deze reactie wil ik u beslist niet onthouden!!

  SeeMore zegt:

  “Napoleon, Hitler…Het zit die Fransen en Duitsers létterlijk in de genen.
  Of het nu het “rijk alwaar de zon nooit ondergaat”, “het vierde rijk” of simpelweg de EUSSR is; er zál en moet één groot Europa ontstaan. Uiteraard wél o.l.v. Duitsland. De notoir laffe Fransozen zorgen louter voor de hand- en spandiensten.
  Zij vergeten echter, dat Duitsland tweemaal van een koude kermis is thuisgekomen en dat Frankrijk uiteindelijk ook in het zand moesten happen. (de Romeinen, Spanjaarden en Moren trouwens ook).
  Zonder verregaand verraad van de politici der “deelnemende” naties is zo’n groot rijk niet te behappen.

  Houdt dit allen goed in het achterhoofd bij de komende verkiezingen!!

 14.   

  Ik verwacht voorlopig niet dat onze Tweede Kamer of regering op de rem zal gaan staan. Ook niet na de verkiezingen van mei. Wilders haalt geen 76 zetels, dus alles blijft hier bij het oude.
  De echte veranderingen komen pas na de Brexit. Als het VK niet meer op de rem kan staan bij verdere Europese integratie. Als de netto bijdrage van het VK door anderen moet worden opgehoest. Als er door veto’s geen of een slecht handelsverdrag met het VK uit rolt.
  De Europese integratie gaat verder. We moeten van onze Europese Grondwet. Zo zit onze EU in elkaar. De enige optie is uittreden.
  Na het VK treden meer landen uit de EU. Mogelijk zullen eerst de EFTA landen er voor kiezen het EER verdrag op te zeggen, zodat ze zelf verdragen kunnen sluiten met het VK en de rest van de wereld. En zodat ze niet meer bij hoeven te dragen aan Brussel.
  Nederland volgt pas als het eigenlijk al te laat is. Als de pleuris hier echt is uitgebroken. Er zullen hier duizenden doden vallen voordat de kiezer echt wakker wordt. Wie weet na de verkiezingen van mei 2021.

  1.   

   RS, ik gaf al bij het betreffende topic aan het bericht met een grote korrel zout te nemen en dat wordt bevestigd door het feit dat het leugenblog van E.J. Bron het kritiekloos overnam van een andere troebele bron.

   Overigens ben ik van mening dat iemand die E.J. Bron als geloofwaardige bron denkt te kunnen opvoeren zichzelf buiten elke redelijke discussie plaatst.

  2.   

   http://www.thetimes.co.uk/article/farage-quit-after-stabbing-threats-t60cfr6pr

   Fear of an assassination attempt and threats aimed at his children helped push Nigel Farage to resign as Ukip leader.

   Het lijkt me zinvol om hier af en toe nog te verschijnen om – middels een link naar kranten – de leugens van Simon Blaaskaak aan het licht te brengen en hem op die manier intens belachelijk te maken, ook voor het lezerspubliek van DDS.

   Toevallig heb ik het artikel zelf vertaald en er worden twee linken geplaatst naar artikelen uit andere kranten, waar Breitbart zich dan onder meer op baseert.

   Dat leugenachtig mannetje blijft maar doorgaan: ondermeer beweerde hij dat het geweld in Keulen en Hamburg er niet of nauwelijks was geweest, ik werd er weken mee vervolgd. Ook deze berichten nam hij met een grote korrel zout

   Nu uit Duits recherche onderzoek blijkt dat er wel degelijk sprake was van overweldigend seksueel geweld [1000 of 1200 vrouwen, Simon?] horen we hem niet.

   Zulke leugens mogen niet bedekt blijven en ik zal mijn best doen om de grootste zwamneus van DDS bij voortduring aan de kaak te stellen.

   The Times, Simon. Deugt ook niet natuurlijk. Wie wat deugt wel, behalve Simon Kletsmajoor?

   1.   

    http://www.express.co.uk/news/politics/686146/Strain-family-life-death-threats-Nigel-Farage-Ukip-leader-resignation

    Nigel Farage EXCLUSIVE: Why I HAD to quit – Death threats take their toll on Ukip leader
    NIGEL Farage quit as Ukip leader because of the huge strain that spearheading Britain’s exit from the EU put on his personal life, party insiders revealed last night.

    Ga maar door met je kwaadaadig geroddel, Simon. Geen wonder dat geen site je meer moet.

    1.   

     http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/07/keulen-veel-meer-aanrandingen-weinig-gerechtigheid-326460/

     Toch maar eens lezen, Simon. Misschien helpt dit bericht je om niet voortdurend je kop in het zand te steken, omdat dit moet van politiek-correct.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!