Wist jij dat katten vloeiend Duits spreken? Deze twee haarballen bewijzen dat voor je

Geen categoriejun 19 2016, 13:00
We vragen ons allemaal af hoe katten onderling communiceren, maar daar hebben we nu eindelijk een antwoord op: ze spreken elkaar in het Duits!
Wie had ooit gedacht dat katten behalve van spinnen, brokjes, rondrennen en op het toetsenbord liggen nóg een geheime passie hadden? Ik niet. Nou ja, ik vermoedde het. Maar bewijzen had ik niet.
Nu weet ik het zeker, en kan ik dat aantonen met een filmpje: katten zijn germanofielen. Ze houden intens veel van de Duitse taal. Ze spelen in het Duits, ze eten in het Duits.. en ze spinnen zelfs in het Duits. Deze twee doerakken gaan dat voor je bewijzen met een potje handjeklap. Of liever gezegd: pootjemep.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/06/lamberis3.mp4"][/video]
Ondertussen blijken de katten ook een aardig idee te hebben van de ingrediënten van een taart. Minder dan ze zelf zouden willen - het is dan ook een twistpunt tussen de twee strijdende donderstralen - maar ze komen een stuk verder dan je ongetwijfeld zelf voor mogelijk zou hebben gehouden.
Volgende keer: volgens mij spreken honden onderling Deens. Maar voor die stelling moet ik eerst nog wat bewijs verzamelen voordat ik hier live mee durf te gaan. Tot dan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten