Ze was alle piemelfoto's van rare mannen helemaal zat, dus besloot ze het één kerel betaald te zetten...

Geen categoriejun 15 2016, 18:00
En dat heeft deze rare kwiebus geweten ook!
Ene James zal waarschijnlijk niet snel meer foto's van z'n jongeheer naar onbekende vrouwen, nadat hij keihard in z'n hemd is gezet door Samantha Mawdsley. Deze dame ontving op Facebook een foto van James' piemel, die hij zelf geschoten had. Hij dacht dat hij daar wel een goede indruk mee zou maken, maar dat had hij volledig mis. Samantha besloot echter niet om James te negeren, maar om hem direct een lesje te leren. Kijk maar mee:
d2-1
En dus was haar antwoord op z'n foto dit:
d3-1Nogal 'wtf', inderdaad. Maar Samantha was nog niet klaar:
d4-1d5-1Op dat moment begon James er toch wel genoeg van te krijgen...
d6-1Maar Samantha was pas net begonnen:
d13-responseEn om het af te maken:
d14-responseSamantha legt uit waarom ze deze epische smackdown begon:

"Mijn eerste gedachte was om dit te negeren, zoals ons vrouwen vanaf een jonge leeftijd geleerd wordt. Maar…. Nah! Ik besloot om hem te treiteren en hem aan te spreken op z'n belachelijke gedrag en z'n dubbele standaarden. Tot mijn vreugde kon ik hem verleiden tot een debat! Mijn favoriete deel is "Ik moet kotsen! Stop alsjeblieft!"

Het was 2 uur 's nachts en ik was aan het drinken (het EK stond aan! Dit meisje houdt van voetbal), dus sorry voor de spel- en tikfoutjes. En oprechte excuses voor alle penisfoto's – ik heb ze gecensureerd want NIEMAND houdt van een ongevraagde piemelfoto! Maar geniet van ons gesprekje!"

Precies, Samantha. Je bent een baas!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten