10-jarig jochie loopt van huis weg omdat mama Pokémon Go verwijderde. Z'n zus legt de hilarische reis vast

Geen categoriejul 20 2016, 20:00
Niet iedere moeder is zo ontzettend blij met Pokémon Go. En niet iedere zoon is zo ontzettend blij met de reactie van moeders op het bestaan van dat spelletje, zeker niet als dat gepaard gaat met een plotsklapse verwijdering van dit populaire nieuwe spelletje.
Wat doe je als je tien jaar oud bent, en ineens geconfronteerd met de kosmische onrechtvaardigheid dat je moeder Pokémon Go van je telefoon heeft verwijderd? Precies: dan is het tijd voor actie. Zo redeneerde in ieder geval deze held op sokken, die besloot dat dit incident aanleiding was om van huis weg te lopen.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/07/weglopen.mp4"][/video]
Z'n moeder is er niet bijzonder van gecharmeerd, maar z'n zus Stephanie vindt het maar wát grappig.
vlcsnap-2016-07-20-17h31m03s255
Gelukkig werd de kleine doerak snel weer gevonden, maar mee naar huis wilde hij in eerste instantie niet. Logisch, want hij had zich al helemaal voorbereid op een leven alleen. Al z'n kleren had hij ingepakt en meegenomen, en ook z'n dierbare voetbalprijzen waren mee op reis.
Dat krijg je er nou van, als je als ouder je kind de toegang tot Pokémon Go ontzegt. Dan liggen er - zoals deze jongen demonstreerde - serieuze consequenties op de loer...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten