Afghaanse 'vluchteling' die reizigers neerhakte in Duitse trein was ISIS fan

Geen categoriejul 19 2016, 14:00
Dit is wel heel verrassend zeg. Ahem.
Wie had dit durven vermoeden? De radicale gek die gisteren inhakte op passagiers in een Duitse trein blijkt groot fan te zijn van ISIS, de radicaal-islamitische organisatie die delen van Irak en Syrië bezet.

De Duitse politie heeft een zelfgemaakte vlag van Islamitische Staat gevonden in de kamer van de Afghaanse tiener die met een bijl en een mes passagiers van een trein aanviel in Würzburg, in het zuiden van Duitsland.

Dat heeft de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Beieren, Joachim Herrmann, verklaard.

En dat is niet alles: op de kamer van de terrorist is ook een notitie gevonden waaruit blijkt dat hij zwaar geradicaliseerd is. Hij zou schrijven over 'de islam' en over de 'noodzaak om zich te verzetten.'
Met andere woorden: om jihad te voeren.
Als dat nog niet duidelijk genoeg is zeiden getuigen van de aanval, waarbij vier mensen gewond raakten, dat hij ook heel hard "Allahu akhbar" riep toen hij op zijn slachtoffers inhakte.
En nu voor de mensen die ontkennen dat de terreurdreiging iets te maken heeft met de vluchtelingencrisis: raad eens hoe lang deze idioot in Duitsland was?
Juist: nog maar een paar maanden. Hij was in zijn eentje naar Duitsland gereisd, zogenaamd als "vluchtelingen." In maart werd hij daar opgevangen in een vluchtelingenopvang, waarna hij twee weken geleden bij een 'pleeggezin' werd ondergebracht. Dat pleeggezin moet nu concluderen dat de jongen die ze in huis haalden een radicaal pur sang was die blijkbaar alleen maar naar Duitsland was gekomen om een aanslag te plegen.
Misschien dat het toch een idee is om de grenzen nou eindelijk eens dicht te gooien, Frau Merkel?
Overigens is de terrorist doodgeschoten door Duitse agenten. Twee van de vier gewonde slachtoffers liggen in kritische toestand in het ziekenhuis.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten