De hele wereld is verslaafd aan Pokémon Go. Dit hondenasiel maakt daar handig gebruik van

Geen categoriejul 15 2016, 11:00
Komt er na Pokémon Go nu ook een Pokémon Dogs?
Wat je er ook van vindt, we kunnen er met zijn allen niet omheen: Pokémon Go is een enorme rage, van het kaliber dat we misschien niet meer gezien hebben sinds iedereen aan Pokémon verslaafd was in de jaren '90. Het heeft duidelijke nadelen: iedereen loopt buiten als een stel zombies, op zoek naar die ene, geweldig zeldzame Pokémon.
Toch kunnen er ook goede dingen hiervan komen, zoals dit hondenasiel uit het Amerikaanse Indiana wel bewijst. Ook hen was de grote populariteit van het smartphonespel niet ontgaan: er waren al meerdere keren mensen langsgekomen om Pokémon bij hen te komen vangen. Dat bracht de verzorgers op een idee. Want hoe je ook over het spel denkt, het is een feit dat spelers in ieder geval lekker buiten lopen, en zo meer beweging krijgen dan bij 'klassieke' spellen waarbij je de hele tijd kunt zitten.
De spelers zijn namelijk niet de enigen die wel wat beweging kunnen gebruiken. Nee, ook honden bij een dierenasiel moeten toch eens uitgelaten worden. Dat is te doen als je een paar honden hebt, maar hoe doe je dat al je een asiel vol hebt? Heel simpel: je laat Pokémon Go'ers het voor je doen! Het asiel kwam met een mooie actie, die ze liefkozend 'Pokémon Dogs' genoemd hebben. De deal: spelers mogen bij het asiel op Pokémon jagen, als ze ondertussen rondlopen met één van hun honden. Om de actie aan de man te brengen, maakten ze deze geweldige flyer:
PokemonDog_1
Het internet vond het in ieder geval helemaal geweldig, want deze affiche is inmiddels al door talloze fans gedeeld. Maar eigenlijk hebben ze geen reclame meer nodig, want het loopt inmiddels storm bij het asiel. "We hebben zelfs nieuwe riemen moeten aanschaffen omdat we er te weinig hadden voor iedereen", aldus de eigenaar. Toch is iedereen nog van harte welkom, want de honden vinden het geweldig om eindelijk eens wat vaker rond te lopen, zelfs al is het dan met een Pokémonverslaafde.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten