Fashemon: Vang en stijl ze allemaal!

Geen categoriejul 20 2016, 10:00
Ook bij onze modevrienden van Stylight weten ze dat Pokémon Go op dit moment dé grote rage is in Nederland... en de rest van de wereld.
Om niet achter te blijven bij andere websites die hun voordeel doen met de Pokémongekte vertelde Stylight zijn graphic designers ze hier iets mee moesten doen. Het gevolg? Een schitterende collectie van zes modemensen die omgetoverd zijn in Pokémon figuurtjes.
Wij presenteren:
1. Cara Delevingne als Pikachu!
Stylight-Cara-Delevingne-als-Pokemon
Cara Delevingne staat bekend om haar wenkbrauwen, het trekken van gekke bekken én haar humor en liefheid. Dat betekent natuurlijk dat ze de ideale Pickachu is.
2. Anna Wintour als Charmander.
Stylight-Anna-Wintour-als-Pokemon
Stylight legt uit: "De kleine oranje draak Charmander is al op veel plekken opgedoken. Het beestje is goedaardig maar kan ook flink vlammen. Zodoende zagen we wel een gelijkenis met modekoningin en hoofdredactrice van de Amreikaanse Vogue, Anna Wintour. Ook zij kan flink te keer gaan en menig mode ontwerper en celebrity heeft het al moeten ontgelden..."
3. Karl Lagerfeld als Ninetales
Stylight-Karl-Lagerfeld-als-Pokemon
Ninetales is één van de slimste pokémons. De volle, witte staart rond zijn nek doet Stylight logischerwijze denken aan een brede witte boord. "Die laatste maakt structureel onderdeel uit van het uniform van Karl Lagerfeld," aldus Stylight. "Zonder wordt hij haast nooit gespot."
4. Victoria Beckham als Mew
Stylight-Victoria-Beckham-als-Pokemon
Natuurlijk moeten we Victoria Beckham ook niet vergeten. Het moge duidelijk zijn welke pokémon het beste bij haar past: Mew. Mew is roze, ontzettend vrouwelijk, en heeft een topfiguurtje. Dat 'figuur' is Victoria dus op het lijf geschreven.
5. Suzy Menkes als Jigglypuff
Stylight-Suzy-Menkes-als-Pokemon
Stylight legt uit:

Jigglypuff is een kruising tussen een fee en een Pokémon. Met haar spitsige, kat achtige oren en roze ballonnen vorm is ze één van de schattigste beestjes.

En met die kuif doet ze ons bijzonder sterk denken aan Suzy Menkes - editor bij Vogue International - denken.

Als je denkt, 'wie is die Suzy Menkes' ook alweer klik dan even op deze link. Daar zie je een foto van haar... mét kuif.
6. Jean Paul Gaultier as Poliwag
Stylight-Jean-Paul-Gaultier-als-Pokemon
En daar is 'ie dan, de laatste van de zes Fashemons! Poliwag -- de enige pokémon die in water leeft -- zorgt ervoor dat Jean Paul Gaultier ook van de partij is. De strepen op de buik van het dier lijken "verdacht veel op de blauw met witte Bretonstrepen waar Jean Paul Gaultier mee bekend is geworden."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten