Gaat Kylie Jenner TROUWEN met Tyga? Ze is gespot met joekel van diamanten ring!

Stapt de jongste telg uit het samengestelde Kardashian-Jenner gezien binnenkort in het huwelijksbootje? De gigantische diamanten ring aan de vinger van Kylie Jenner lijkt dat wel degelijk te suggereren!

Pas 18 jaar oud is ze, maar dingen doen voordat je er oud genoeg voor bent is nooit echt het sterke punt van haar familie geweest. Zeker niet als het mannen betreft… Hoe dan ook: alhoewel het (nog) niet officieel aangekondigd is lijkt het er toch sterk op dat Kylie Jenner binnenkort een getrouwde vrouw is! Op haar Snapchat-account verscheen een video waarin ze de hele wereld heel trots laat zien dat ze een enorme diamanten ring heeft gekregen, vermoedelijk van haar vriend Tyga:

sdgsdgsdgsdg

Bae spoils” schrijft ze erbij. Wat ongeveer zoveel betekent als “Enorm verwend door mijn liefje”. Dat blijkt wel, want zo’n ring kost een paar centen.

Of de hele familie Kardashian/Jenner blij zal zijn met het huwelijk van Tyga en Kylie is nog maar afwachten. Zowel Kim als Khloe kunnen hun jongste zusje vertellen dat een huwelijk op jonge leeftijd niet altijd een lang leven beschoren is. Moeder Kris heeft het daarnaast persoonlijk niet zo op Tyga, omdat de jongen meermaals aan de haal is gegaan met geld van Kylie. Zij dacht te investeren in zijn muzikale carrière als rapper, maar de miljoenen dollars bleken daarna ineens toch foetsie te zijn…

Wat er ook aan de hand moge zijn: dit verhaal wordt ongetwijfeld vervolgt…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.