Geslagen, verkracht, opgesloten in vogelkooien: kinderen jarenlang gemarteld door eigen vader

De vader en stiefmoeder filmden de mishandelingen voor hun eigen plezier…

Bestaat de hel? Dit echtpaar maakte voor hun kinderen de hel op aarde. Jarenlang werden een broer en zusje gemarteld door hun eigen vader en hun schoonmoeder. Niets was te gek: ze moesten de nacht doorbrengen in vogelkooien, werden vastgebonden aan bomen en hun vingertjes werden verpletterd met de autodeur. De kinderen, die nu 7 en 9 jaar oud zijn, werden regelmatig afgeranseld met een zweep en zelfs seksueel misbruik was geen uitzondering.

De nachtmerrie duurde twee jaar lang. Van 2011 tot 2013 werd een afgelegen plek in Australië het decor van een gruwelijke horrorfilm. De vader en stiefmoeder maakten zelf filmbeelden van de mishandelingen, omdat ze daar kennelijk op kickten. Het is niet bekend of dit slechts voor hun eigen ‘plezier’ was, of dat ze de beelden hebben doorverkocht aan andere psychopaten. Wat wel duidelijk is, is dat de beelden te gruwelijk zijn om te beschrijven. Volgens de Australische aanklager Amelia Cairney leveren de beelden bewijs van de vreselijke martelingen die de kinderen moesten ondergaan:

“De jonge levens van een jongen en een meisje stonden in het teken van mishandeling, geweld en verwaarlozing. Het aanhoudende misbruik waaronder ook seksueel misbruik resulteerde in een omgeving waarin angst regeerde voor de kinderen. Het meisje verklaarde dat de stiefmoeder snel boos werd en er dan mee dreigde om ‘iets te doen met het meisje of de jongen’. Het was de stiefmoeder die de vader van de kinderen vaak aanzette tot de martelingen. Zij dwong hem dan om de vingers van de kinderen te verpletteren tussen een autodeur.”

De beelden spreken voor zich. Ook de twee kinderen hebben getuigenissen afgelegd tegen hun vader en stiefmoeder. De rechtszaak tegen het horrorkoppel zal nog drie weken duren, uiteindelijk zal een jury hun oordeel vellen over het echtpaar. De twee houden vol dat ze hun kinderen nooit hebben mishandeld, maar het keiharde bewijsmateriaal verwijst hun leugens naar de prullenbak. Hopelijk worden de twee tot levenslange opsluiting in een gesticht veroordeeld, want zulke zieke geesten zijn een gevaar voor ieder kind. Je eigen kinderen martelen en er ook nog eens filmbeelden van maken… Hoe gestoord kun je zijn?

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.