Haar onbeschofte date komt nooit opdagen. Dat weerhoudt dit meisje niet van een geweldige avond!

Geen categoriejul 19 2016, 19:00
Een dame gewoon laten zitten is een hoofdzonde. Maar toestaan dat je avond verpest wordt door zo'n afhakende lamzak? Dat nooit!
Iedereen die wat langer op zoek is naar een partner en zich op de wereld van het daten stort komt dit soort louche types ongetwijfeld een keer tegen. Online of aan de telefoon zijn ze reuzecharmant, maar als je eenmaal een date gepland hebt laten ze niets meer van zich horen. Dat wil zeggen: daar zit je dan, moederziel alleen in een restaurant te wachten op die vlam. En die komt nooit opdagen. Mooi ruk.
Het overkwam ook Mimi Black, die besloot dat ze geen verpeste avond ging hebben ondanks het feit dat een potentiële partner het liet afweten. Mimi besloot te trakteren en gewoon met zichzelf op date te gaan!
https://twitter.com/AymieBlack/status/753938728196841472
Met alles erop en eraan! Eerst maar eens een uitgebreide spannende shopsessie, en daarna een overheerlijke cocktail..
CnaHLWrWEAAdMy4.jpg large
Gevolgd door een bezoekje aan de McDonalds waar Mimi zich uitermate goed vermaakte met een lekker Sundae. Rare blikken van mensen die het maar opmerkelijk vonden dat zo'n meisje dat allemaal moederziel alleen doet? Dat doet Mimi geen mallemoer!
CnaHLl9WIAADraq.jpg large
Eenmaal thuis besluit ze om via social media nog maar eens te laten zien wat de oerstomme kerel nu moet missen omdat hij Mimi zonder afmelding liet zitten. En ze heeft nog een goede boodschap voor de mensen thuis:
CnaHLvwXEAQnnto.jpg large
En nu? Wraak nemen op de jongen die haar liet zitten. Nee hoor: Mimi weet dondersgoed dat kwaad worden geen enkele zin heeft. Eén telefoongesprek heeft ze nog gevoerd met de jongen die een (gefaalde) poging deed om haar avond te ruïneren, en that's it:
https://twitter.com/AymieBlack/status/754687617166442496
Ga je daten? Wees dan als Mimi. Want Mimi is een bazin!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten