Hoera! Is Kourtney Kardashian voor de vierde keer zwanger?

De grote zus van Kim Kardashian zou wel eens groot nieuws kunnen hebben, en dat nieuws bevindt zich in haar buik.

Toen Kourtney Kardashian haar vriend Scott Disick aan de kant zette ging menigeen er vanuit dat het gezinnetje van de twee ‘af’ was. Na drie kinderen in enkele jaren op de wereld te hebben gezet is de nieuwe generatie Kardashians alvast op de wereld gezet.

Maar er wordt nu gefluisterd dat Kourtney haar gezinnetje nog uitbreidt met een vierde Kardashian. En de vader? Niemand minder dan Scott Disick, die van vaste vriend is gedegradeerd tot knipperlichtrelatie:

“An Insider told In Touch: “Kourtney has always wanted four kids, but has been adamant about not wanting multiple baby daddies.” With that in mind, it’ll come as no surprise to you all that the father is apparently “on/off boyfriend” Scott Disick.

Disick is the father of Kourtney’s other three children, and apparently Kourtney wants to keep the family unit together, despite their chequered past. The Keeping Up With The Kardashians star hasn’t made any official announcements yet obviously, but we’re waiting with fingers and toes crossed in case any news breaks. Flick over to the next page to see Kourtney getting mobbed by her adoring fans.”

Hoe dan ook is dit natuurlijk geweldig nieuws, en zou het uiteraard extreem tof zijn als Mason, Penelope en Reign er nog een broertje of zusje bijkrijgen. Aan vier kinderen zal Kourtney haar handen vol hebben, maar gelukkig heeft ze genoeg geld voor oppassen en au pairs. En als alles tegenzit, kan favoriete tante Khloe natuurlijk ook nog wel even bijspringen.

Het zijn hoe dan ook blije dagen in huize Kardashian!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.