'Juncker heeft bloed aan zijn handen': Brusselse bureaucraten verantwoordelijk voor aanslagen Frankrijk en Duitsland

Geen categoriejul 27 2016, 14:00
De Brusselse topbureaucraat Jean Claude Juncker heeft bloed aan zijn handen door de vreselijke aanslagen in Duitsland en Frankrijk. Dat zeggen verschillende Britse politici.
En wie kan het ze kwalijk nemen? Het is immers het desastreuze opendeurenbeleid van Europa's leiders dat ervoor gezorgd heeft dat massa's moslimextremisten tegenwoordig in Europa wonen waar ze vervolgens de meest vreselijke aanslagen plegen.
Geen wonder dus dat met name politici van het Britse UKIP helemaal losgaan op Juncker -- de voorzitter van de Europese Commissie -- en andere Europese leiders:

Responding to this morning's horrific Islamist attack at a church in Normandy, leading Ukip figures laid the blame at the European Commission president.

Juncker has refused to respond to a clear and present danger across the continent, with today's bloodshed coming just two weeks after the Nice massacre.

Mike Hookem MEP blasted Juncker and German leader Angela Merkel for "overseeing mass migration" into Europe "without any security checks".

Deze Europarlementariër zegt terecht tegen de Britse krant de Express: "Deze laatste vreselijke moord in Frankrijk [de moord op Franse priester Jacques Hamel in een plaatsje in Normandië] bewijst dat de radicale islam in staat van oorlog verkeert met het Europese volk en met andere, vreedzame religies. Normandië, waar de geallieerden aan land kwamen en waar duizenden hun leven verloren in de strijd tegen de fascistische tirannie is nu getuige van de opkomst van een nieuw soort fascisme."
Hij gaat verder: "Iedere dag horen we nieuwe verhalen van bloedige aanslagen in Europa en Europese leiders moeten de feiten eens onder ogen komen in plaats van ons alleen maar te vertellen dat het probleem geen probleem is."
Hij concludeert:

"Juncker, Merkel en de andere EU-leiders hebben bloed aan hun handen."

Het is onmogelijk om het daarmee oneens te zijn. De vele aanslagen -- in Frankrijk en Duitsland -- komen voor een groot deel op het conto van Brussel, Parijs, én Berlijn. De leiders van de Europese Unie -- hetzij in naam, hetzij in praktijk -- zijn verantwoordelijk voor de massa-immigratie. Deze onbeperkte immigratie heeft ervoor gezorgd dat we niet weten wie Europa is binnengekomen en wat hun denkbeelden zijn... waardoor deze extremisten nu moord na moord kunnen plegen.
Hard? Jazeker. Maar desalniettemin waar.
De vraag is nu: hoe gaan we deze mensen verantwoordelijk houden voor hun wanbeleid? En is dat zelfs maar mogelijk?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten