Knettergek: 'anti-racistische actievoerders' bedreigen de Efteling met acties vanwege 'racistische attracties'

Geen categoriejul 05 2016, 8:00
Alles moet kapot.
De zogenaamde anti-racistische activisten die steeds vaker opduiken in het nieuws hebben een nieuw doelwit gevonden voor hun verschrikkelijke acties: de Efteling.
Het attractiepark -- met vermaak voor iedereen -- is zogenaamd namelijk... racistisch. Sterker nog, schrijft ActiegroepSOS (Stop Oppressive Stereotypes):

"Wij vinden dat u zich schuldig maakt aan het in stand houden van racisme en het polariseren van etnische bevolkingsgroepen als Afrikaanse en Aziatische diaspora."

Ook beschuldigt de groep zelfverklaarde slachtoffers de Efteling ervan kinderen "met onderdrukkende stereotyperingen te vermaken en indoctrineren." Jawel, je leest het goed: volgens ActiegroepSOS is de Efteling een complot van de witte man om witte kinderen te indoctrineren met de idee dat blanken superieur zijn aan zwarten.
https://twitter.com/SOSNoStereotype/status/748861984322576384?ref_src=twsrc%5Etfw
De attracties waar deze mafketels met name een probleem mee hebben zijn 'Monsieur Cannibale' en 'Carnaval Festival.' De eerste draait om een zwarte kannibaal, terwijl er bij de tweede attractie bosjesmannen (die bestaan toch echt) en Aziaten met spleetogen (die hebben ze toch echt) voorbij komen.
Als pretpark kun je drie dingen doen als dit soort zieke linkse geesten de aanval op je openen: je kunt ze negeren, je kunt ze publiekelijk uitlachen, of je kunt ze volkomen onterecht serieus nemen. In de eerste twee gevallen zul je de strijd uiteindelijk winnen. In het laatste geval ben je vanaf het eerst woord dat je zegt het haasje.
En raad eens wat de Efteling doet?

"We willen graag horen wat in dit geval de pijnpunten zijn."

Het pretpark heeft de strijd nu dus al verloren. Dom, want zoals de Efteling zelf al aangeeft is er helemaal geen sprake van een toename van het aantal klachten. Er zijn altijd een handvol mensen die dit of dat niet vinden kunnen, maar het absoluut niet zo dat dit aantal toegenomen is de afgelopen jaren, aldus het pretpark.
Natuurlijk is dat niet zo. Er lopen in ons landje misschien 100 van dit soort activisten rond. Het vervelende is alleen dat ze de rest van de samenleving in gijzeling nemen omdat wij veel te aardig zijn en iedereen willen plezieren. Daar maken ze dankbaar gebruik van om ons a) een schuldgevoel aan te praten en b) vervolgens te laten doen wat ze willen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten