Man wordt gebeld door zijn moeder die zegt dat er een enorm probleem is. Als hij thuiskomt treft hij een ravage aan

Geen categoriejul 02 2016, 20:00
Jerrod was rustig aan het werk toen zijn moeder hem opeens belde met de boodschap dat hij onmiddellijk naar huis moest komen zodat hij voor zijn kinderen kon zorgen.
Dat was een beetje gek. Zowel zijn moeder als zijn vrouw waren namelijk thuis: zij konden voor hem zorgen. Iets wat ze normaal ook altijd deden.
Het was Jerrod dus duidelijk dat er iets heel ernstigs aan de hand was. Hij stapte in zijn auto en reed razendsnel naar huis. Daar aangekomen zag hij zijn twee kinderen voor het huis staat. Tijdens zijn reis hadden ze hem al verteld dat ze geweerschoten hadden gehoord vanuit het huis.
Jerrod ging naar binnen. Wat hij zag schokte hem diep. Zijn vrouw lag dood op de grond, zijn moeder zat rustig op een stoel met een vuurwapen in haar hand.
Wat er gebeurd was? Moeder Elizabeth had Jerrod's vrouw doodgeschoten.
https://twitter.com/MJohnsonWSB/status/746530250809610240
Jerrod en Jenna leken gelukkig getrouwd te zijn, maar dat veranderde elke jaren geleden. Toen vond Jenna namelijk via sociale media een ex-vriendje, van de middelbare school. De twee spraken met elkaar af en kregen een affaire. Het eindresultaat was dat het huwelijk van Jerrod en zijn vrouw niet langer houdbaar was.
Vanwege het gedrag van zijn vrouw wilde Jerrod graag de voogdij over hun kinderen. Jenna was het daar echter niet mee eens. Volgens Jerrod zorgde Jenna er zelfs voor dat zijn relatie met zijn kinderen verslechterde.
Hoewel moeder Elizabeth weigert om tekst en uitleg te geven is de kans groot dat zij deze moord pleegde met het idiote idee dat dit haar zoon zou 'helpen.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten