Migranten terroriseren woonwijk, schreeuwen dat ze de vrouwen daar mogen verkrachten

Geen categoriejul 08 2016, 14:00
Migranten vallen bewoners dagenlang lastig, maar de lokale politie kon weinig doen.
Het migrantenprobleem een Europese aangelegenheid? Niet echt: ook aan de andere kant van de oceaan hebben ze er aardig last van, om het lichtjes uit te drukken. Een vrouw in de stad Minneapolis, Sarah Penskey (schuilnaam) moest dit aan den lijve ondervinden, toen een stel Somaliërs haar buurt dagen achter elkaar terroriseerde.
Het leek onschuldig te beginnen, met een stel irritante jongeren. Sarah was in de tuin van haar huis, die niet in de minste buurt van de stad staat, aan het werk, toen de jongens opeens op haar gazon stonden. Ze vonden haar en haar huis mooi, en wilden graag met haar komen wonen. Sarah reageerde nuchter, bedankte hen voor het compliment en wenste ze nog een fijne dag.
Het ergste kwam echter de volgende dag, toen een stel oudere Somalische mannen, gekleed in hun traditionele gewaden, opeens in de tuin stond. Ze vroegen of Sarah bekend was met de Sharia, waarop Sarah antwoordde dat dat wel het geval was. Vervolgens vertelden ze haar dat ze onder de Sharia haar mochten verkrachten en trouwen als ze zouden willen, omdat ze toch maar een ongelovige was. Ze stuurde hen weg, maar daarmee was het nog niet gedaan. De mannen stapten in hun auto's, en begonnen met 80 kilometer per uur door de woonwijk te scheuren. Daarbij zetten ze de hele buurt op stelten: ze zouden door tuinen zijn gereden, en hond hebben verwond en "Jihad!" hebben geschreeuwd. De mannen zouden zelfs - net goed - per ongeluk één van hun maten hebben aangereden.
Iedereen in de straat belde masaal het noodnummer, maar daar werd pas na drie uur op gereageerd: volgens Sarah liet de politie weten dat ze niet genoeg agenten beschikbaar hadden om de 20(!) mannen in bedwang te houden. Uiteindelijk bleek dat de jongens van de vorige dag ook bij de groep hoorden, want die besloten zich later vrolijk aan te sluiten bij de groep. Uiteindelijk duurde dit alles drie dagen, waarin de bewoners de schrik van hun leven hebben gekregen door deze extremisten. Het is de vraag of ze daadwerkelijk aangepakt zullen worden: toen de politie dan eindelijk kwam opdagen, waren de islamitische vogeltjes al gevlogen.
Ergens kan ik het wel begrijpen dat agenten niet stonden te springen om deze gekken te confronteren. En of ze nou aangepakt zouden worden of niet, ze zijn hier al en we zitten ermee opgescheept. Dat is tot daar aan toe, en maakt iets heel erg duidelijk: voor dit soort types moeten de grenzen potdicht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten