PVV-afvallige Arnoud van Doorn viert feest: ‘Hoera! Zionistische coup in Turkije mislukt’

Mislukte coup, geslaagde coup, wat dan ook: malloten blijven natuurlijk gewoon malloten.

Er is natuurlijk geen wereldnieuws te verwerken, zonder dat de geestelijk mindervaliden van het land zich roeren en mensen zich ook te moeten mengen in de discussie. Neem nu Arnoud van Doorn: ooit een drugskoerier en PVV-raadslid, en nu teistert de tot de islam bekeerde Haagse politicus het land met zijn ISIS-knuffelende Partij voor de Eenheid.

Nu in Turkije een militaire coup is gepoogd te plegen – en inmiddels mislukt is – werd het ook tijd om zich te mengen in Turkse aangelegenheden, ondanks dat Van Doorn een op Arabisch geschoeide versie van de islamitische leest aanhangt, en geen Turkse. Maar Van Doorn heeft wel een mening over het bloederige tafereel in Turkije. De man is namelijk best wel blij met een overwinning van Erdogan aldaar. En de reden die hij daarvoor aandraagt is op z’n minst… bijzonder te noemen:

Zionistich complot. Ja hoor, de Joden zitten er weer eens achter. Ondanks dat Turkije nauwelijks nog Joden telt, laat staan dat die daar de invloed hebben om het land urenlang te gijzelen in een vermeende poging het staatsgezag omver te werpen. Israël heeft genoeg problemen zoals het al is. Recentelijk werd juist een normalisering van betrekkingen met Turkije afgesproken, waarbij Jeruzalem toezegde om $20 miljoen over te maken naar Ankara. Denk je nou echt dat Israël miljoenen dollars betaald aan een staatshoofd dat ze daarna zelf uit de weg willen gaan ruimen? Kom op zeg.

Bovendien wijst zelfs Erdogan – door Van Doorn aangemerkt als ‘krachtige islamitische leider’ – niet in de richting van de Joden: hij houdt de islamitische geestelijke Fethullah Gülen verantwoordelijk. Weet de Haagse politicus het nu zelfs beter dan zijn idool in Ankara?

Maar ja: geopolitiek. Altijd lastig voor totaalmalloten als Arnoud van Doorn. Liever gewoon complotten en andere onzin verspreiden. Hup, drek rechtstreeks uit de onderbuik op social media zetten! Heerlijk eenvoudig, heerlijk opruiend, heerlijk antisemitisch. Tja, welkom in de gestoorde denkwereld van Partij voor de Eenheid-waterdrager Arnoud van Doorn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Wim

  Er uit trappen die vent naar een Islamitisch land.

 2. Ali Yas

  Arnoud leert snel.

 3. Svetlana

  Ik ben helemaal geen fan van Erdogan maar op dit punt heeft Arnoud v Doorn, wie hij ook is helemaal gelijk. Dit was bedoeld als Zionistisch complot om de ontwikkeling naar een nieuwe wereld orde te veranellen en de situatie in turkije dus nog erger te maken dan het al is. God zij dank is deze coup mislukt

 4. Svetlana

  Deze coup was trouwens een inside job. Erdogan wist wel dat dit zijn positie in turkije zou kunnen versterken en heeft deze coup dus samen met Wilders en de kwaadaardige zionistische krachten geoganiseerd. Het is een grote complot en samenzwering in voordeel van illuminati en hun nieuwe wereldorde

  1. ObiWan

   Waar heb je het nou over joh? Altijd dat geneuzel over de zionisten die overal achter zitten. Echt te zielig voor woorden. Denk je nou echt dat Wilders zoveel macht heeft.

   1. van Urk

    Door al dat gezwets van Zwetslana,s en van doorntjes over zionistische complotten is mede daardoor de holocaust ontstaan. Joden krijgen overal weer de schuld van!

  2. Marieke

   Gelukkig hebben we Svetela, die graag gelooft in de meest fantastische complottheorieen.

 5. Ni28

  Als het niet Wilders is zijn het de Joden. Vermoeiende riedeltje.

 6. ObiWan

  Deze kleine crimineel is echt niet goed bij zijn hoofd. Zijn move van de PVV naar een Islamitische partij zegt al alles. Ik hoop dat de moslims deze man ook door hebben.

 7. Ruud562

  Volgens mij zat De Hond erachter …

  1. Marieke

   De Hond is namelijk een Jood.

 8. Peter Selie

  De PVV-Renegaat Arnoud van Doorn bevindt zich in goed gezelschap zo te zien op de foto hier boven. Ach eigenlijk wil ‘k weinig woorden aan zo’n landverrader kwijt, stront komt altijd boven drijven en rolt ook altijd neerwaarts van boven naar beneden. Goh dat dit soort haram-honden, elitaire fascisten uit de islamo monocultuur het grondpersoneel van Allah zich nog associëren met het Nederlanderschap, tja met één doel om Nederland vergoed te verzieken…

 9. pejoar

  verwarde gekken roepen dat de joden er achter zitten.
  hoe belachelijk en wezenloos moet je zijn wil je zo iets beweren.
  daarbij geef je een gedrocht als v.doorn veel te veel aandacht.
  of het waren erdogan zelf of gül ,of een klein onderdeel van het leger.

 10. Bes Tolen

  De onzin van Zwets wordt hier door diverse lieden echt te serieus genomen. Het mag zo ondertussen toch duidelijk zijn dat Zwets bijna nooit antwoord behoeft.

 11. Marieke

  Die uitspraak van zionistisch complot hoef je niet te weerleggen hoor Tim. Het is belachelijk dat Van Doorn het gebruikt, maar je weet van wie het komt.

  1. Ali Yas

   Weet je wie ook overal een zionistisch complot in zag?

   1. Marieke

    Zeg het eens Ali Yas, Adolf Hitler misschien?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.