Red Bull-baas: Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn ons beste raceduo ooit

Geen categoriejul 07 2016, 18:00
Red Bull Racing heeft geen seconde spijt van de promotie van Max Verstappen.
Max Verstappen kan tevreden zijn: niet alleen scoort hij goede punten voor Red Bull Racing, verdient hij miljoenen met sponsorcontracten en heeft hij een bloedmooie vriendin, zijn baas is ook nog eens blij met hem. Het lijkt wel alsof onze racende landgenoot alles wat hij aanraakt in goud verandert, vindt ook Red Bull Racing-baas Christian Horner. Volgens hem is het duo Verstappen-Ricciardo het beste duo in de geschiedenis van Red Bull Racing. Sinds het team elf jaar geleden zijn intrede deed in de Formule 1, hadden ze nog nooit zulke goede coureurs.
Horner denkt dat Ricciardo de beste kansen heeft om in 2017 kampioen te worden:

"We gaan ervoor. Er zijn ontzettend veel factoren in het spel, maar ik denk dat we de juiste instrumenten hebben om de uitdaging aan te gaan."

Volgens Martin Brundle van Sky Sport zorgt de aanwezigheid van Verstappen ervoor dat Ricciardo beter is gaan presteren:

"Ricciardo rijdt geweldig en het lijkt wel alsof hij in een nieuwe versnelling zit. Hij gaf alles maar toen kwam Max Verstappen in het team, en nu doet hij het nog beter. Iedereen heeft dat nodig in zijn leven, we doen het altijd beter wanneer iemand ons onder druk zet. Je ziet dat andere teams deze tactiek ook volgen. Ricciardo heeft het echt supergoed opgepakt. Het is te zeggen dat ze het beste Formule 1-duo hebben met Ricciardo-Verstappen. Die gaan er zeker voor!"

Mooi dat Verstappen niet alleen bij ons op waardering kan rekenen, maar ook door zijn baas wordt gewaardeerd! Eindelijk geeft Red Bull hem de kans om samen met Ricciardo de absolute top van de F1 te bereiken. Hij doet het nu al geweldig, maar in 2017 kan hij al helemaal gaan knallen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten