Soldiers of Odin is gewoon een bende van neo-nazi's

Geen categoriejul 20 2016, 19:00
Ik heb geen geduld met de goedpraters en wegkijkers van de fascistische boevenbende Soldiers of Odin.
Ik moet zeggen dat ik nogal geschrokken ben van de reacties op het artikel dat ik gisteren schreef over de Scandinavische militie Soldiers of Odin, die nu ook is neergestreken in Nederland. De club heeft de grimmigheid van een bende hooligans, de manieren van een troep chimpansees en de neo-paganistische ideologie van SS-fanatici. En nu zijn ze dus ook hier, al zwaaiend met middelvingers, rondlopend met fakkels en zo nu en dan een vluchtelingetje mishandelend.
Een vuige club schurken, zou je zeggen. Maar de eerdergenoemde reacties stonden vooral blijk van de verontwaardiging. Hoe durfde ik deze bruinhemden door het slijk te halen, was de reactie, deze mensen doen tenminste iets voor hun land! Voor welk land, vraag ik me dan af. Voor Nederland, of voor het Derde Rijk? Case in point is het kleurrijke schouwspel op het lichaam van Soldiers of Odin-hoofdman Robert Koll. Zonder enige schaamte loopt deze Gruppenführer rond met allerlei nazi-tatoeages:
https://twitter.com/Kafkanet/status/755726706976194560
Daarnaast is je cultuur allang ten dode opgeschreven als je zogeheten verdediging moet komen van dit soort ongelikte types, die WW-uitkeringen met vaderlandsliefde verwarren en halve liters bier met een intellectuele vorming.
We hebben in Nederland geen knokploegen nodig die voor eigen rechtertje spelen. Waar we ons land juist voor willen behoeden is het verval van de rechtsstaat. Dat we weer veilig over straat kunnen, en dat we geen vrijhaven zijn voor terroristen. We hebben er niks aan als ISIS-sympathisanten worden vervangen door nazi-sympathisanten. Allebei zijn ze tegen onze democratie, onze tolerantie, propageren ze geweld en hebben ze zo hun eigen genocidale agenda.
Het verschil is dat ISIS-sympathisanten tenminste eerlijk zijn over hun doel: zij willen de Nederlandse orde omverwerpen en vervangen door een sharia-aangestuurd kalifaat. De Soldiers of Odin en hun geestverwanten pretenderen juist patriotten te zijn die op willen komen voor het hedendaagse Nederland: een leugen die net zo lelijk is als het volgeplamuurde lichaam van hoofdman Robert Kroll.
Nee, beste reaguurders en andere sympathisanten: we zijn niet beter af met dit soort types. Ik ben ook boos over de lakse aanpak van de radicale islam in Nederland, maar nazistische bendes op onze straten laten patrouilleren is geen oplossing. Dat is gewoon het scheppen van een extra probleem.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten