Sylvana leert het ook nooit: plaatst weer citaat van haatzaaier op Instagram

Je hebt moeilijke mensen, hardleerse mensen, onmogelijke mensen… en dan heb je nog Sylvana Simons.

Sommige mensen lijken wel horende doof en ziende blind te zijn. Neem nu DENK-politica Sylvana Simons, die eerder deze week al onzorgvuldig was geweest met haar plaatjes op Instagram. Ze plaatste toen een citaat van Gavin Nascimento, een knetter- en knettergekke complotdenker die denkt dat je kanker kan genezen door op dieet te gaan en dat ‘de overheid’ achter terroristische aanvallen zit.

Je zou verwachten dat La Simons in het vervolg beter uitkijkt bij wat ze plaatst, maar dat is helaas teveel gevraagd. Vandaag gooide Sylvana er nog eens een citaat achteraan van de Indische activiste Arundhati Roy. Die vrouw is niet alleen een anti-kapitaliste, seperatistische oproerkraaier en naïeve pacifiste, maar daarnaast ook een borderline antisemiet die maar wat graag oproept tot boycot-acties tegen Israël en samenwerkt met het volledig met jodenhaat doorspekte BDS-beweging.

Samen met mede-Israëlhaters zoals de notoire Noam Chomsky roept ze dikwijls op tot het boycotten van Israëlische artiesten en het beëindigen van diplomatieke relaties met Israël. Dat land beschuldigt ze doodleuk ook van het begaan van oorlogsmisdaden en noemt het een uitvoerder van ‘staatsterrorisme’.

Wederom dus een totale en totalitaire gekkie die prominent wordt gevierd op de Instagram-pagina van Sylvana Simons. Ként de voormalige TMF-vj eigenlijk ook nog wel normale mensen, of is echt ie-der-een in haar omgeving een volkomen losgeslagen mafketel? Gezien het soort lieden met wie ze zich omringt, en het soort mensen dat ze citeert op social media ga je haast denken dat ze volledig van de realiteit is losgezongen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. ceteris paribus

  Wat leuk, een bericht over de Gigantische Sylvana.

  Waar zou ze zijn zonder DDS?

  1. Ni28

   wat zou u zijn zonder DDS?

   1. Phoenix

    Ha ha, dat heb ik me ook al eens afgevraagd.

 2. Bromsnor

  Dat zit ze met haar Jodenhaat goed bij DENK. Immers Jodenhaat is “standaard” bij de moslims van DENK.

  1. ceteris paribus

   Waaruit zou de Jodenhaat van Sylvana moeten blijken, beste heer Bromsnor?

 3. Hendrik Groen

  Tim maakt nu goede sier met Silvana, daarna komt er weer een kritisch stuk over ome Geert en breekt voor even weer de pleuris uit.

 4. Svetlana

  Sylvana is een echte staatsvrouw. Zij wordt de nieuwe premier van Nederland

  1. janszm

   U bent de “r” vergeten.

 5. Bromsnor

  Veel mensen denken dat in Ferguson, Missouri, waar de beweging ’Black Lives Matter’ ontstond, twee jaar geleden een schattige zwarte jongen genaamd Michael Brown zomaar midden op straat door een weerzinwekkend racistische agent is doodgeschoten.

  De werkelijkheid luidt: het slachtoffer was een straatschoft die high was en na een winkel te hebben beroofd een politieman uitdaagde. Na grondig onderzoek oordeelden de FBI en het ministerie van Justitie, dat geleid werd door een progressieve zwarte jurist, dat de politieman gerechtvaardigd had geschoten. Dat laatste hebben de media zuinigjes gemeld.

  Dus blijven velen onterecht denken dat in Ferguson een onschuldige jongen zijn handen opstak en ’don’t shoot’ riep. Racisme is volstrekt verwerpelijk – maar laten we wel de feiten uit elkaar houden.

  http://www.telegraaf.nl/premium/avond/26198340/__Ellende_in_de_zwarte_getto_s_onbesproken__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

 6. Ni28

  Ik lees niets meer over die domme gans.

  1. Marieke

   @Wim,
   Waarom je dit artikel van xandernieuws plaatst bij een onderwerp dat daar niet over gaat is mij een raadsel, maar goed, reacties zijn wel vaker off topic. In feite meldt xandernieuws het volgende: mannen van buitenlandse origine zijn stuk voor stuk verkrachters, en de linkse blanke mensen laten het allemaal gebeuren, halen zelfs deze mannen binnen om zich tegoed te doen aan de blanke vrouwen. Er wordt een vrouw in het publiek verkracht, en de linkse mensen vinden dat goed, want het is een buitenlander.
   Ook in zwembaden slaan de mannen voortdurend toe. Nu komt er een burgeroorlog tussen moslims/feministen/linksen en rechtsen. Dat is ongeveer de strekking van dit hetserige artikel.

   1. Wim

    Ja ik kan het verhaal zelf ook lezen. Iedereen moet maar zijn eigen conclusies trekken.

   2. zomaar

    tja @Marieke zeg of schrijf niet , dat dit niet waar is .

    elke buitenlander van islamitische komaf , ziet in de westerse vrouw een makkelijke prooi , gezien de klederdracht van deze westerse vrouwen zijn zij voor de islamiet (moslim) een ongelovige en tja die mag je nu eenmaal bezitten(verkrachten) wanneer hij wil of behoefte heeft .

    staat in hun koran , voor jou het heilige boek.

    dus rap weer ondergedoken onder al die kleden , waaronder je net vandaan bent gekropen , p.s dit is een goede raad van mij , gratis en voor niks .

    1. Marieke

     Bij deze, zomaar, beweer je dus dat iedere moslimman een verkrachter is.

     1. zomaar

      iedere is wat overdreven , toch ik loop al wat jaartjes mee, en heb die tijd bewust meegemaakt dat de eerste islamitische gastarbeiders hier hun intreden deden .

      en JA @MARIEKE , door 90% van hen konden onze jongen meisjes en vrouwen niet veilig meer uitgaan in de weekendde, dit is een constatering .

      afin wilde je dit ,of wil je dit constateren dan moeten de oogkleppen af !.

      ps als ik schrijf 90% , is dat voor mij gelijk als allemaal .

 7. zomaar

  wie van ons had het ooit gedacht , dat een islamiet en een zwarte, bruinen medemens , ons zou vertellen wie wij haten moeten .

  en dit alles onder het gezegde , tegen racisme te zijn .

  eerlijkheid gebied mij te schrijven dat er geen grotere racisten er zijn dan juist de islamieten , de zwarte, bruinen, en de links denkende onder onze aardse bevolking .

  afin voor de linkse voorstander is er het sociale paradijs Cuba .

  voor de islamiet (hier wel of niet geboren ), het kalifaat van isis

  en voor de zwarte , bruinen (hier wel of niet geboren) , het continet Afrika waar zij hun inzet een leefbare omgeving mogen creëren, wij de boze blanken hebben al meer dan genoeg gegeven (voor de missie) , aan deze uitvreters .

 8. Esther

  Wij Joden weten ons altijd wel te redden:
  Zesdaagse oorlog,
  Bevrijdingsactie op Entebbe Oeganda,
  Van een dorre woestijn een Oase gemaakt,
  Wij kunnen het gewoon met Gods wil,omdat wij “Het Beloofde Volk” zijn!
  Dacht u dan dat wij niet tegen die gele poedel-muis Sylvana Simons” opkunnen? In onze ogen is zij niet beter dan een mier waar je achteloos op trapt…..

  1. ceteris paribus

   Met de idiote bewering dat ze door God worden voorgetrokken maakten de Joden zich in de regel minder populair.

   1. zomaar

    @cp , ik dacht (weet hij zeker), dat het linkse addergebroed samen met de islamieten niets van god of liever geschreven die god die wij kennen (dus onze god voor katholieken en joden) , weten wil .

    gezamenlijk eert het linkse addergebroed en de islamieten hun M.O en alla hoe heet die andere vent ?.

    en gezamenlijk streven zij erna om de Joden uit te roeien , zeker gezien het alsmaar goedpraten het geen de islamieten aan aanslagen plegen in Israël.

    1. Julius

     @zomaar. Denk je dat Esther christenen, gewone rechts-mensen of elke niet-jood ook onder “het beloofde volk” schaart?

     1. Esther

      Joden zo en zo al, als de bloedband van de Joden via de moeder loopt……maar ook goede Christenen worden daaronder gerekend, aangezien het Jodendom en Christendom nauw verwant zijn met elkaar…..maar hoe dat precies zit moet ik aan onze rabbijn in de synagoge vragen……

   2. Marieke

    Dat is ook maar een gedeelte die dat doet, ceteris paribus.

  2. Marieke

   In ieder geval is het Joodse volk het meest vervolgde volk ter wereld. En het is goed dat er een land is dat het Joodse volk ten alle tijden beschermt, dat wat in Europa werd nagelaten. Maar dat rechtvaardigd nog niet het nederzettingbeleid dat Netayahu en de zijnen bezigen, of dat je een ander volk mieren noemt dat je achteloos vertrapt, Esther.

   1. Julius

    Ach, het grote verschil tussen esther en mij is dat ik eenieder als gelijkwaardig zie, ongeacht achtergrond, kleur of afkomst.

    Daar heeft DDS en diens reaguurders het al moeilijk genoeg mee.

    1. Esther

     @Julius,

     Onze Almachtige Jawh, God van de Joden ziet niet iedereen als gelijkwaardig…..Hij ziet het verschil tussen het goede en het kwade….gelukkig maar…..

     1. Julius

      Precies esther.

      Zo ziet de ene god het goede in het kwade en andersom.

      Alleen als je niet wordt beinvloed door welke god dan ook blijf je onafhankelijk en objectief.

      Ik ben meer van de vrije keuze.

   2. Esther

    Ik bedoel het kwade zoals Sylvana Simons met haar kwaadaardige Islamitische DENK…..Wij Joden zijn niet bang voor zulke kwaadaardige elementen @Marieke…..dan ken je ons nog niet….wij Joden hebben wel voor hetere vuren gestaan…De speldeprikken van Simons en DENK zijn maar een paar irritante speldeprikjes, ter vergelijking met een mug….even de vliegenmepper erbij en klaar is Kees…

   3. ceteris paribus

    De bewering dat Jahweh de Joden als een uitverkoren volk beschouwt is geen aanbeveling voor Jahweh. Hij zorgde niet best voor zijn volk.
    Misschien moeten de Joden Allah maar eens om hulp vragen.

    1. Esther

     Beste @c.p.,

     Wij joden hebben de Arabieren / moslims helemaal niet nodig,,, zij eerder ons….Als je in hun landen kijkt naar hun infrastructuur en economie, dan rijzen je haren ten berge, want zij kunnen niks…en verder zijn zij helemaal afhankelijk van hun aartsvijand Amerika om hun handje op te houden………..Het Joodse volk bestaat uit een saamhorig volk en dat maakt Israel zo sterk…..Daarom willen wij zoveel mogelijk Joden in ons land hebben…want een land met een verdeeld volk is een zwak land….
     En verder is het Jodendom 2 eeuwen ouder dan de Islam….dus veel wat er in de koran staat is plagiaat van onze Thora…..Kortom ons geloof is ouder dan de islam!
     Misschien moeten de moslims Jaweh maar eens om hulp vragen.

     1. ceteris paribus

      Esther, ik heb niets tegen het Joodse volk maar heb weinig goeds te melden over de oorlogspolitiek van de staat Israël.
      Israël voert een misdadige politiek jegens het vertrapte Palestijnse volk waartegen ze permanent oorlogsmisdaden pleegt, in strijd met het internationaal recht het land rooft en waarvan ze de burgers met een smerige apartheidspolitiek onderdrukt.

 9. Niek

  Ni28; de beste feedback voor gajes dat ik in maanden mag meemaken!
  U mag door naar AF, u bent geslaagd.

  Yes, want hoe zou je zeker is paardepis beter kunnen antwoorden?
  Met zijn eigen pis, zoals ik ooit iemand zag – om zijn kat op te voeden niet meer dáár op die plek te pissen – de bek van de kat in zijn eigen pis te wrijven.

  HAHAHAHAHAHA. ‘Waar zou zekerpis zijn zónder DDS?’
  Zeg ut maar smerige, linkse staatsgesubsidieerde bekakte NSBer!

 10. Niek

  Amen Esther, ik heb net die hele Entebbe video op YouTube weer eens bekeken! De God van Isreal blijft de machtigste!

  Hoewel hetvolgende niet alleen voor de Griek (ongelovige, heiden, filosoof) is bedoeld maar ook is geschreven voor de Jood (OT gelovige, Bijbelgeleerde), blijft het waar:

  1 Corinthians 1:19 For it is written, I will baffle and render useless and destroy the learning of the learned and the philosophy of the philosophers and the cleverness of the clever and the discernment of the discerning; I will frustrate and nullify [them] and bring [them] to nothing. [Isa. 29:14.]

  1 Corinthians 1:20 Where is the wise man (the philosopher)? Where is the scribe (the scholar)? Where is the investigator (the logician, the debater) of this present time and age? Has not God shown up the nonsense and the folly of this world’s wisdom?

 11. peterkestassen

  Is deze foto voor dat ze geschoren was , of heeft ze een haarstukje op.
  In ieder geval , het is in beide gevallen geen gezicht.
  (Wanneer komt het kopvodje om op te zetten)of mag ze zo rondlopen van haar Turkse vrienden van DENK

  1. Julius

   Zoals je kunt zien mag ze dat. Of ga jij dat haar opleggen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.