Sylvana nu helemaal van God los en plaatst citaat van knettergekke complotdenker

Met de mentale gesteldheid van Sylvana Simons kan het altijd een graadje erger, zo blijkt maar weer.

Sylvana Simons van de anti-Nederlandse politieke partij DENK is natuurlijk in haar nopjes: nu er in Amerika rassenrellen lijken uit te breken vanwege ‘Dallas’, kan zij in Nederland ook mooi het slachtoffer spelen. Foeteren over white privilege en ‘blanke overheersing’.. voor mensen als Sylvana is er niets mooiers. In haar drift om de haat tussen blank en zwart in Nederland op te jagen, haalde ze echter ook een citaat van ene Gavin Nascimento van stal. Die sprak over ‘vrede en Waarheid’, en Sylvana vond dat natuurlijk maar wát mooi, zoals een vanavond door tante Syl op Instagram geplaatst motto moet aantonen:

Nog nooit van Gavin Nascimento gehoord? Dat kan. Die man is verder ook een volstrekt marginaal figuur, en eigenlijk het citeren niet waard. Sterker nog: bij die man zit er een behoorlijk draadje los, zoals hij zelf op z’n website ‘a New Kind Of Human’ al duidelijk maakte.

Wie er achter de vijfvoudige moord op vijf blanke politie-agenten in Dallas zat? Iedereen met een half brein en zelfs een middelmatige nieuwsbron heeft het antwoord: Micah Xavier Johnson. Maar Sylvana’s held Gavin Nascimento heeft zelf ook een theorie: het was eigenlijk de overheid! Daarvoor heeft hij vijf ‘onweerspreekbare FEITEN’ (sic!) gevonden die zijn claim moeten ondersteunen: de CIA en de ‘mainstream media’ werken samen om mensen doelbewust om de tuin te leiden, de FBI verzint terrorisme om de ‘sheeple’ in bedwang te houden en iets met Cuba in 1962 wat nu ineens in Dallas in 2016 is uitgevoerd (of iets dergelijks). Oftewel: straalbezopen mafklapper, die Gavin Nascimento. Maar wel Sylvana’s held!

En hadden we al verteld dat de man ook een ontkenner en vijand is van de medische wetenschap, en beweert dat je met allerlei alternatieve kuurtjes óók kanker kan genezen (hier, en hier)? Levensgevaarlijke gek dus, die Gavin. Mensen ‘geneeskrachtige diëten’ aanraden terwijl ze eigenlijk gewoon chemotherapie nodig hebben. Dan spoor je dus niet. Oh ja, en planten zijn eigenlijk hele intelligente wezens. Ongeveer zo slim als wij mensen.

Gavin Nascimento: koekoek, wapperdewapper en totaal de weg kwijt. Ieder normaal persoon kan dat zien. Maar voor Sylvana is hij een echte held!

We gaan zo onderhand echt aan de verstandelijke vermogens van deze vrouw twijfelen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. C.oitus

  Een gevalletje ver gevorderd stadium syfilis. Nou gek wijf hoop dat je mij ook gaat aanklagen,.

 2. Bromsnor

  Veel media (zowel in de VS als in Nederland) en zwarte racistische actiegroepen (zoals “BlackLiveMatter in de VS en Slivana in Nederland) stoken het (vermeende!) racisme vuurtje steeds verder op. Niet alleen in de VS maar steeds meer ook in Nederland.

  De media “zien” overal racisme waar in werkelijkheid geen racisme is (negeren de feiten) en geven daardoor minderheden grotendeels onterecht (!) het gevoel dat ze opgejaagd en benadeeld worden.

  Even wat feiten die je niet veel zult lezen in de mainstream media.

  Uit demografische gegevens omtrent criminaliteit kunnen we opmaken dat er geen racismeprobleem binnen het Amerikaanse politieapparaat bestaat.

  Van alle dodelijke slachtoffers die vallen door het toedoen van de politie is 49% blank, 30% zwart, 19% Latijns-Amerikaans en 2% Aziatisch. Andere groepen zoals blanken en Latino’s zijn dus wel degelijk substantieel vertegenwoordigd onder de dodelijke slachtoffers.

  Een veel groter probleem waar de zwarte gemeenschap mee te kampen heeft is zwart-op-zwart geweld. Toch reppen de media hier met geen woord over. De onderstaande statistieken tonen de omvang van dit gigantische probleem:

  – 93% van de zwarte moordslachtoffers wordt vermoord door een zwarte dader. Volgens de Amerikaanse journalist Juan Williams is moord zelfs de “belangrijkste doodsoorzaak voor Afro-Amerikaanse mannen tussen de 15 en 34 jaar.“ De meeste zwarte Amerikanen worden dus vermoord door andere zwarte Amerikanen, niet door blanke politieagenten. Waarom maakt men zich totaal niet druk over de hoge moordratio onder zwarte mannen?

  – Jonge zwarte Amerikanen plegen veertien keer meer moorden dan jonge blanke Amerikanen. Ook zijn Afro-Amerikanen vier keer vaker slachtoffer van moord. Veel van deze moorden zijn gerelateerd aan de misdaad. Er is dus geen racismeprobleem, zwarte mannen zijn simpelweg oververtegenwoordigd in de misdaadstatistieken. Zwarte Amerikanen maken (slechts) 13% uit van de Amerikaanse bevolking, maar zijn verantwoordelijk voor meer dan 50% van alle moorden in het land.

  Verder is het belangrijk te beseffen dat politieagent een zwaar en gevaarlijk beroep kan zijn. In de VS komen er ieder jaar gemiddeld 64 politieagenten om het leven door geweld.

  Hier nog wat wijze woorden van Rudy Giuliani.

  Rudy Giuliani: “Black lives matter” is racist, anti-American
  https://youtu.be/s8cUAb3df0M

 3. Bromsnor

  Veel media die sympathiseren met de zwarte racistische groep “BlackLiveMatter” blijven maar beweren dat de groepering “vreedzaam” is. Dit is natuurlijk een leugen. In 2015 riepen ze al op om agenten te vermoordden. Ook zitten ze achter rellen zoals b.v in Ferguson.

  Black Lives Matter: CIVIL WAR
  https://youtu.be/dBp2w8r17AE

 4. Ali Yas

  Zou Sylvana zich in de achtergrond van die Gavin hebben verdiept? Vast niet.

 5. ceteris paribus

  Wat leuk, weer eens een topic over Sylvana.

 6. Ni28

  Soort zoekt soort.

  1. ceteris paribvs

   Ik wil hier toch weer even mijn uiterst genuanceerde commentaar op geven. Maar ik weet het even niet.

 7. Beukman

  Opnieuw gaat het nergens over.
  Voorbeeld. Wilders is een gevaarlijke lul, maar zegt ook wel eens aardige dingen. Zou DENK een van die aardige dingen niet mogen citeren *omdat* Geert een lul is?
  Natuurlijk niet! Niemand zal DENK verwijten dat ze een citaat van Geert op de fractiekamer hebben geplakt.

  Zelfde met Sylvana haar tweet. Mogelijk deugt de man niet, maar met de tweet zelf is niks mis – behalve dan dat ie nogal zweeft.

  En Sylvana? Die sleept ons op DDS de Komkommertijd door, want zurige mannetjes hebben het dagelijks nodig om los te gaan, anders slaat het zuur te veel naar binnen.

 8. Svetlana

  Sylvana Simons bewijst hier maar weer dat ze een echte staatsvrouw is, ienand bereid voor het premierschap. Gavin Nascimento ken ik persoonlijk niet maar zoals hij hier beschreven wordt komt hij over als een uiterst intelligente man. Iedereen weet dat de moderne medicijnen gemaakt zijn met als doel om de hele mensheid te vernietigen. Big pharma verdient hier dik mee en vertegenwoordigd verder ook de zionistische belangen als onderdeel van het complot van de alluminati. Simons zou de premier van dit zijn

  1. Svetlana

   Simons zou de premier zijn die dit land nodig heeft. Eerst hopen dat ze de PVVers uit het land trapt

   1. toetssteen

    @Svetlana
    Uhuh, het werkt zoooo goed om rassen tegen elkaar op te hitsen! Echt, vlammend mooi en geweldig! Mevrouw, kunt u eens onder die tegel uitkomen en de wereld zien zoals hij is?

 9. Seneca

  de DDS slet Svetlana gelooft dat de vliegende schotels die gavin nascimento op aarde heeft gezet om vreugde en wijsheid aan het afatuig te brengen. wat een verschrikkelijke doos en die Simons denkt (ik ben bang dat het haar nog lukt ook, tenslotte is alles in dit landje mogelijk) dat zij binnen afzienbare tijd een zetel op het binnenhof zal bezetten. wat een afgrijselijk wijf, het is niet eens een vrouw. wat een bij elkaar geraapt zootje.

  1. ceteris paribus

   Sylvana weet ook bij Seneca heftige gevoelens te wekken.
   wind je niet teveel op, beste kerel, straks spookt ze weer een lange nacht door je hoofd. En morgen moet je wellicht vroeg weer op.

 10. vanhetgoor

  Nee, wij twijfelen niet aan het verstandelijke vermogen van Sylvana Simons. Aan iets wat niet bestaat kun je niet twijfelen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.