Verstappen: 'we mogen niet klagen!'

Geen categoriejul 30 2016, 17:00
Morgen wordt de Grand Prix van Duitsland gereden op het circuit van Hockenheimring. Hier een verkenning van het circuit. Onze Max kwam tijdens de oefenritten tot de vierde beste tijd, waardoor hij morgen op de tweede rij mag starten, achter teamgenoot Ricciardo en de Ferrari's van Hamilton en Rosberg, die verrassend de beste tijd neerzette.
'We mogen niet klagen', reageerde Verstappen nadat bekend was geworden dat hij de vierde tijd had neergezet. 'Ik rijd dit weekeinde voor het eerst met een Formule 1-auto op de Hockenheimring en dan is een plek op de tweede startrij, op één tiende van Daniel Ricciardo gewoon prima.', aldus een enthousiaste Verstappen.
Volgens De Telegraaf verwacht Verstappen dat het moeilijk wordt om bij de start direct in te halen, aangzien het stuk richting de eerste bocht kort is. Bovendien is de eerste knik redelijk smal. 'Ik denk dat ik meer kans heb in bocht zes", blikte Verstappen bij Ziggo Sport alvast ambitieus vooruit naar de race van morgen, die om 14:00 uur begint.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten