Ziedende Khloe Kardashian zet drugsverslaafde ex Lamar Odom uit z’n huis

Khloe huurde een alleraardigst huisje voor haar bijna-ex-man Lamar Odom, maar daar komt nu abrupt een einde aan.

Het liefdessprookje van Khloe Kardashian en Lamar Odom kent vele ups en downs. Eerst hopeloos verliefd en getrouwd, daarna bijna gescheiden en toen kwam Lamar bijna om bij een drugsmarathon in een bordeel. Khloe stelde de scheiding uit, verbrak haar nieuwe relatie en begon voor Lamar te zorgen. Die knapte op, waarna er gesproken werd over een reünie. Khloe had zelfs al een huisje gehuurd voor de herstellende basketballer.

Bloeide er  – wederom – iets moois op? Nou, nee. Lamar bleek namelijk niet te kunnen afkicken. En daar zitten consequenties aan:

“Dat schrijft TMZ. Khloé huurde de woning voor 25.000 dollar per maand, zodat ze de oud-basketballer kon steunen bij zijn herstel en in de gaten kon houden dat hij van de drank en drugs afblijft. Volgens de entertainmentsite is Lamar Odom hier niet toe in staat gebleken. Zijn familieleden vonden vorige maand crackpijpjes en -zakjes in de woning.”

Eind deze maand loopt het huurcontract af, en Khloe is niet van plan het te verlengen. Lamar komt dus op straat te staan. Hij logeert nu noodgedwongen bij enkele vrienden, maar hoe lang deze mensen staan te wachten op een drugsverslaafde ex-sporter die nog altijd herstellende is van hersenletsel is zeer de vraag. Khloe zet daarnaast de scheiding met Lamar op dubbele kracht door: ze is hard bezig hem zo snel mogelijk uit haar leven te verwijderen – voor de volle 100%.

Khloé en Lamar in betere tijden
Khloé en Lamar in betere tijden

Hoe Khloe’s leven nu verder moet nu ze Lamar voorgoed vaarwel heeft gezegd, weet ze ook nog niet. Ze overweegt om mannen gewoon helemaal links te laten liggen en zich op relaties met vrouwen te storten, maar of ze dat echt gaat doen is nog niet helemaal duidelijk…

Arme Khloe!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.