Zij neemt wraak voor alle vrouwen die genoeg hebben van hun mannen die Pokémon Go spelen!

Geen categoriejul 16 2016, 15:00
Heb je er schoon genoeg van dat je wederhelft je geen blik meer waardig keurt, en alleen maar op jacht is naar virtuele Pokémon? Deze vrouw zorgt voor je portie gerechtigheid!
Ik stel me zo voor dat het inmiddels al meerdere relaties gekost heeft: Pokémon Go. De relatie tussen deze jongen en zijn vriendin houdt voorlopig nog stand, maar stroef gaat het wel. De zaak zit als volgt in elkaar: de jongen heeft een nieuwe liefde in z'n leven. Nee, geen vrouw. Maar Pokémon. Overal waar hij ziet, staat en gaat dagen er volgens hem Pokémon op die hij dan met vereende inspanning nog moet vangen ook.
Om het allemaal nog erger te maken, is Pokémon het enige nog waar hij het over heeft. Inclusief poepflauwe woordgrapjes.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/07/pokemon-go-elizabeth.mp4"][/video]
Maar Elizabeth - want zo heet de heldin die z'n vriendin is - heeft er op een gegeven moment meer dan genoeg van. Ze vertelt vriendlief dat er een Bulbasaur aan de waterrand loopt.. En vervolgens krijgt haar wezenloze gameverslaafde vriend een flink koekje van eigen deeg!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten