Zit Kardashian-ster Kendall Jenner aan de cocaïne? Ze lijkt het te suggereren

Is de steenrijke Kardashian-telg Kendall Jenner nu ook verslaafd geraakt aan het witte poeder? Waar of niet: ze zou niet de eerste zijn, en zeker ook niet de laatste.

Het is algemeen bekend dat vele sterren de weg kwijtraken zodra ze beroemd zijn en ‘household names’ zijn geworden in Hollywood. Amy Winehouse, Johnny Cash, Samuel L. Jackson.. de rij met beroemdheden die de druk niet aankonden en vluchten naar harddrugs is lang.

Is er nu echter een nieuwe ster aan het snuivende sterrenfirmament? Het zou wel eens kunnen, want realityster Kendall Jenner plaatste op Snapchat een foto van een plastic zakje dat doorgaans gebruikt wordt om cocaïne in te vervoeren:

CmZx_KMVYAApDLj.jpg largeIn haar hand houdt Kendall een afsluitbaar zakje, dat ze typeert als “het schattigste kleine afsluitbare zakje” dat het model ooit gezien heeft. Of er cocaïne in heeft gegeten is niet duidelijk: er zitten geen sporen van wit poeder op het zakje, en vergeleken met haar wildebrassen van zussen als Kim Kardashian en Kylie Jenner lijkt de 20-jarige Kendall eigenlijk een behoorlijk normaal en braaf meisje te zijn. Buitensporig gedrag laat ze graag aan anderen over.

Is de bovenstaande Snapchat dus vooral het gevolg van onhandig gedrag, of is Kendall zonder dat we het doorhadden volledig aan het doordraaien waardoor ze nu trots zakjes cocaïne op social media toont? Wie het weet, mag het zeggen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.