Aandachtsverslaafde Sylvana Simons deelt meest vieze selfie allertijden

Ugh. Tante Syl, doe dit liever maar nooit meer. Echt.

De Haagse politicus Richard de Mos (ex-PVV) vroeg zich enkele dagen geleden niet af of DENK gewoon een “strandpartij” is. Ze laten, aldus de Hagenees, zo bijzonder weinig van zichzelf horen:

Luilakreces, zo betitelde de leider van Groep de Mos de actie. Nou, Richard wordt op z’n wenken bediend. Sylvana laat weer van zich horen, en wel van het popfestival Lowlands. Weliswaar is het niet de politieke actualiteit die mevrouw Simons tot het geven van een teken van leven beweegt, maar wel de toiletten van het festivalterrein.

Dames en heren, zie hier de grafische mijmeringen van een politica in de dop:

Bah. De gebruikte stukjes toiletpapier drijven nog tussen de schoenen van de Nederlands-Surinaamse diva die afgelopen voorjaar met veel bombarie aangekondigd werd als aanstormend politiek talent van de nieuwe pro-allochtonenpartij DENK.

Waarom wij deze gore festivalplee moeten zien? Ik heb werkelijk waar geen flauw idee. Misschien moeten we gewend raken aan poep, want als in de aankomende maanden het politiek manifest van DENK wordt gelanceerd weten we Ć©Ć©n ding alvast zeker: het zal op iedere pagina een flinke portie bullshit bevatten. Dan kan je er maar beter alvast bekend mee zijn, ja.

Nee, dan toch liever die bikiniselfies van een tijdje terug!

Veel beter!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. van Urk

  Je zou inderdaad niet willen dat zij deel zal gaan uitmaken in onze regering. Als men hier een politieke talent in ziet dan weet ik hoe ons land in de toekomst ervoor zal gaan staan. Stel je voor dat Vadertje Drees op die manier zichzelf zo aan het publiek vertoont? Echte politieke talenten die hun verstand en gedrag hadden gebruikt zullen in hun graf omdraaien.

  1. Peter Selie

   Ach beste van Urk men behoeft niet over enige vorm van politiek talent te beschikken om mee te draaien in de kweekvijver van het corporatisme. Net zoals Rutte over zichzelf zegt; ik ben een democratisch gekozen, liberaal democraat. Ze, de reguliere politiek zijn allemaal democratisch gekozen door het kleuter-achtige verstand van het egoĆÆstische electoraat die een vette verkiezingsretoriek worst voorgehouden wordt. Daarbij komt nu ook nog eens het racistische denken tussen autochtoon en allochtoon om de hoek kijken. La Simons is erg goed om deze racistische tegenstellingen op de spits te drijven door het overmatige podium die zij aangeboden krijgt, zij is altijd goed voor sensationele uitspraak. De Journaille hangt bij wijze van spreken aan haar volle lippen…

  2. zomaar

   onze regeringen zijn al bont gekleurd !, dat is vanaf de jaren 1980 zo !!.

   men streefde toen al , om er een zo grootmogelijk bont gezelschap van te maken , zodat iedere kleur en van ethische afkomst vertegenwoordigt was , en mede het beleid kon bepalen .

   helaas zien wij nu hoe het ons vergaan is , mooie kleuren die niets toevoegen aan de Hollandse pracht van weleer !, liever gezegd en geschreven breken al deze kleuren het palet af .

 2. ceteris paribus

  Arme Tim, kun je de grote Sylvana maar niet uit je hoofd zetten?

 3. Niek

  De bruine politieke toekomst van ‘onze’ turksje nepvertegenwoordiging.

  poep (zn):derrie, drek, excrementen, feces, kak, kaka, mest, schijt, stront, uitwerpsel, uitwerpselenpoep (zn):buikwind, darmgas, flatus, poepje, scheet, veest, wind, windjepoep (zn):achterwerk, billen, kont
  als synoniem van een ander trefwoord:
  wind (zn) :bout, buikwind, darmgas, flatus, gasje, poep, poepje, ruft, scheet, veest, windjedrek (zn) :derrie, kak, mest, poep, schijt, stront, uitwerpselen, vuil, vuiligheidfecaliƫn (zn) :drekstoffen, excrementen, feces, ontlasting, poep, uitwerpselenstront (zn) :drek, kak, kaka, merde, poep, schijt, shit, uitwerpselenkak (zn) :derrie, drek, poep, schijt, stronthoop (zn) :drol, feces, keutel, mest, poep

 4. Vigo

  Uit wat voor een smerige zwarte genenpoel komt dit mormel wel niet? Als je die foto op een paaltje spijkert en in je gazon plaatst ben je gegarandeerd van je mollenprobleem af.

  1. ceteris paribus

   De weerzin van Vleeshaak Vigo tegen het vrouwenlichaam is inmiddels wel bekend.
   Kun je daar niet een keer over ophouden, arme kerel?

   1. Vigo

    Ach gut pisvlek, wordt je favoriete apin op de hak genomen?

    1. ceteris paribus

     Uiteraard is vigo geen racist.

 5. Mar

  Zeg nou gewoon dat je niet wil weten hoe smerig men wc’s kan maken in Nederland.

  1. Peter Selie

   Lekker politiek correct argument, het gaat niet om de pis bevlekte wc’s maar gewoon waarmee la Simons mee naar buiten komt, politieke kleuter!

  2. toetssteen

   @Nar
   Ik draai toch al heel wat jaartjes mee op dit ondermaanse, maar dit heb ik nog helemaal nooit gezien! O, in wat minder ontwikkelde landen, maar nog never in Nederland of daarmee gelijkgeschakelde landen. Als u het beter weet, publiceer dan maar waar u zulks als op de foto ooit zag. Mijn vrouw schudt haar hoofd, nergens in Nederland, zelfs niet in een vliegtuig toilet.

   1. Mar

    @toetssteen

    De foto is genomen op het Lowland festival. Bij grote evenementen en festivals zien de toiletten er wel degelijk zo uit na een dag. Als je daar nooit komt, weet je dat niet.
    De toiletten in treinen zijn soms ook zo smerig, maar als je nooit met de trein reist, weet je dat niet.
    Wie onderweg is op de snelweg, kan het beste kiezen voor een benzinestation waar de toiletten binnen zijn en er iemand bij zit en schoonhoudt. Gratis aan de achterzijde is een gok.
    Wij kampeerden ooit een keer op de Veluwe en de toiletten en douches waren keurig schoon. Toen er een groep van een PABO neer streek op het terrein. Na een paar uur waren de toiletten smeriger dan smerig en was de beheerder genoodzaakt om de boel met een hogedrukreiniger schoon te maken.

    U mag dan wel een man van de wereld zijn, maar het is niet zo dat als u het nog nooit gezien hebt, het niet bestaat.

    1. zomaar

     @mar , hoe zou dat toch komen?.

     jij en vele in onze samenleving zijn en blijven voorstander van een mooie gekleurde samenleving , al die kleurtjes en culturen die in de landen van herkomst gewend zijn , om in een gat in de grond te poepen , of zomaar langs de kant van de weg , zijn de hoofdzaak van dit verval .

     je moet maar zo denken @Mar , het is hun cultuur en gebruik waar jullie ons mee opgezadeld hebben .

     let wel ik schrijf niet dat , dit 50 jaar geleden niet voorgevallen is , wel schrijf ik dat de mensheid (westerse) van toen ontwikkelder was , en nog iets van fatsoen in zijn donder had !.

     dus met dank aan het beleid wat jij ook ondersteund , alle drie treden terug op de levensladder der fatsoen !, wel staan wij er mooi gekleurd op , dat dan weer wel .

 6. Ruud Steunassen

  De boodschap zal wel zijn dat Nederlanders niet alleen ontzettende racisten zijn, maar ook grote viezeriken.
  Ik ga sowieso niet naar dit soort festivals.
  Niets schijt immers zo lekker als je eigen douchebak.

  1. Peter Selie

   Ja vooral de laatste handeling die je moet verrichten om de drol door het afvoerputje te trappen en de gein die je dan ondervind door dat de drol ook tussen je tenen door glipt op weg naar de vrijheid…

 7. Marieke

  Helaas Tim, volgens mij heeft ze al een vriend. En ze is ook een beetje te oud voor je.

 8. Ni28

  De plee is de basis van deze shit partij.

 9. Ni28

  Humor is de beste wapen tegen lieden die geen aandacht waard zijn, ga door Tim!

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.