Badgasten hadden commentaar op de bikini van deze jonge moeder. En daar had ze dit fenomenale antwoord op

Deze jonge moeder had geen enkele behoefte aan het respectloze commentaar van een mede-zwembadganger.

Lexi Sinclair is een jonge moeder die besloot gebruik te maken van de vakantie en de vrije tijd, en samen met haar jonge zoontje Christian een eindje te gaan zwemmen. Vlak voor vertrek maakte ze nog even een selfie in haar kittige nieuwe bikini:

13934935_569463623241885_7898448934453739234_n

Kus op de wang van de jonge doerak, alles helemaal oké! Maar eenmaal in het zwembad aangekomen kwam een sikkeneurige mede-badgast toch al snel in aanvaring met Lexi. Een vrouw van ongeveer 55 komt naar de moeder toe en vraagt allemaal dingen over Christian. Hoe oud hij is, hoe het met hem gaat. Lexi geeft graag antwoord, maar uiteindelijk bleek wat keuvelen over een baby niet de reden dat de vrouw haar aansprak: dat ging over haar buik. Daarop kan je de sporen van de zwangerschap nog zien, en de vrouw vond dat niet kunnen.

Of Lexi vervolgens niet iets kan aantrekken dat haar buik bedekt. Iets waarmee ze anderen niet zo zou laten ‘schrikken’ Nou, geen denken aan. En dus kreeg de storende vrouw echt de volle laag:

 

“Ik ben trots op mijn lichaam. In een jaar ben 25 kilo aangekomen en weer 17 afgevallen. Ik heb een mens laten opgroeien en moeder geworden van een prachtig wonder. Mijn lichaam heeft voedsel geproduceerd voor mijn kind. Dus, nee, mijn lichaam zou inderdaad niet het beste zicht kunnen zijn voor andere mannen. Mijn littekens en buikvet zijn allicht niet sexy. Maar ze zijn het bewijs dat ik iets geweldigs heb gedaan, and ik heb een man die van me houdt en me zelfs nog aantrekkelijker en mooier vindt nu. Om eerlijk te zijn, ik geef echt geen ene zier om wat andere mannen, of een preutse sneuneus zoals jij denken. Prettig dag nog verder!

Zo, die zit! En nu ophouden met het lastigvallen van jonge moeders!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.